Spectaculos, dar periculos: La plimbare cu caiacul pe râul de lavă GALERIE FOTO VIDEO

Publicat: Marţi, 02 Aprilie 2013 10:26 // Actualizat: Marţi, 02 Aprilie 2013 10:49 // Sursa: RTV.net

Trei canotori au filmat o emisiune în cel mai periculos loc din Hawaii, care este vulcanul activ Kilauea. Expediţia lor nu a fost lipsită de peripeţii.

Cei trei canotori au vrut să vadă cât de aproape pot ajunge de cea mai nouă bucată de pământ, o insulă formată de lava răcită. Cei trei au navigat prin apele fierbinţi, apoi s-au încumetat să exploreze pe jos şi insula.

Canotorii au riscat să rămână fără echipament atunci când s-au apropiat prea mult de râul de lavă. Cu toate acestea experienţa a meritat, susţin cei trei.

"Scopul expediţiei noastre a fost să descoperim râuri şi cascade în Hawaii. Posibilitatea de a observa râul de lavă a fost totuşi ceea ce realmente ne-a atras", a explicat realizatorul de televiziune Pedro Oliva.

Expediţia nu a fost lipsită de peripeţii. Unul dintre canotori a rămas fără vâsle, făcute scrum de lava incandescentă. "Când am ajuns aproape de lavă era imposibil să bag mâna în apă deoarece fierbea şi riscam să îmi ard mâinile, dar a fost interesant. Eu sper că oamenii care văd imaginile să nu creadă că e sigur să fii aşa aproape de lavă. Chiar e periculos să faci asta", a mai spus Oliva.

Vulcanul Kīlauea este cel mai activ din insula Hawaii. Vulcanul erupe necontenit din anul 1983.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
caiac expediţie Hawaii lavă lavă răcită rîu de lavă vulcanul Kilauea
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 apr 21:27
...pământul a început să se cutremure. Cei doi s-au speriat foarte tare, însă au rămas pe poziţii în timpul erupţiei, pentru a fotografia spectacolul de lavă. ...
1
EUR
4.8750
RON
27 Sep
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H