SPEEDCUBING este CÂŞTIGĂTORUL ROMANII AU TALENT 2015

ROMANII AU TALENT 2015: Marele CASTIGATOR Romanii au talent, sezonul 5, este trupa SPEEDCUBING. . Pe locul trei in preferintele publicului s-au aflat cei de la trupa The Beat, in timp ce pe locul doi s-a clasat Bogdan Bolohan

12 iun. 2015, 22:41
SPEEDCUBING este CÂŞTIGĂTORUL ROMANII AU TALENT 2015

Finala „Romanii au talent” 2015. Finala „Romanii au talent” 2015 a impresionat prin reprezentatii incredibile de muzica clasica, pop, rock si folclor, breakdance, tribal fusion, dans contemporan si dans contemporan experimental, un numar de magie plin de mister, dresaj canin si rezolvarea cubului Rubik in timp record de catre trei pusti. Show-ul a fost unul memorabil, iar concurentii s-au intrecut in reprezentatii exceptionale.

15 concurenti s-au aflat in cursa pentru titlul de erou national si premiul de 120 000 de Euro. Emotiile au fost mari, publicul si-a votat favoritii, insa doar unul dintre finalisti a fost desemnat marele castigator al acestui sezon „Romanii au talent”. 

Finala „Romanii au talent” a fost incarcata de emotie, iar membrii juriului s-au declarat incantati de toate momentele pe care cei 15 concurenti le-au pus in scena. 

Cele mai tari momente din sezonul 5 „Romanii au talent” sunt aici – VIDEO 

Nu va opriti din visat, din sperat si din spectacol! Va multumesc!„, a delcarat Mihaela Radulescu, fericita ca a facut parte din echipa „Romanii au talent” 2015.

Bebe Cotimanis le-a transmis concurentilor ca „romanii sunt geniali” si ca a invatat lucruri minunate de la toti cei care au urcat pe scena show-ului „Romanii au talent”.

Aflata la a cincea Finala „Romanii au talent”, Andra a promis ca in sezonul urmator va veni impreuna cu micuta Eva. „Va multumesc pentru povestea frumoasa pe care ne-ati spus-o!„, a mai adaugat cantareata. 

Andi Moisescu le-a multumit tuturor pentru efortul si implicarea de care au dat dovada in sezonul cu numarul 5 „Romanii au talent”.

Intr-o ordine aleatorie, cei trei concurenti care s-au aflat pe primele trei pozitii in clasamentul final au fost Bogdan BolohanThe Beat si SpeedCubing. Pe locul trei in preferintele publicului s-au aflat cei de la trupa The Beat, in timp ce pe locul doi s-a clasat Bogdan Bolohan

Marele castigator al sezonului 5 „Romanii au talent” a fost grupul SpeedCubing. Cei trei baieti talentati au primit premiul de 120 000 de Euro.

SPEEDCUBING – cine sunt castigatorii Romanii au talent, sezonul 5 

Flavian Glont Ce vei face cu banii daca vei cistiga? – Cu partea de bani primita voi investi in viitorul meu la facultate, caci vreau sa urmez studii bune si serioase pentru a realiza ceva in viata, iar mama s-ar putea intoarce in tara alaturi de mine! Cat ai repetat pentru momentul din finala? – Pentru finala ne-am pregatit doar 2 saptamani (perioada semifinala-finala) si vom incerca un numar deosebit, cu mult peste cel de data trecuta! Va fi extrem de greu si pentru noi. Cine crezi ca are cele mai mari sanse sa cistige? – Toti concurentii consider ca sunt buni pe domeniul lor! Sunt extrem de talentati, de aceea suntem cu totii in finala, insa la numarul nostru pregatit, daca o sa ne iasa, credem ca noi vom castiga. Te asteptai sa ajungi in finala? Vazand atatea talente in semifinala, nu prea ma asteptam! Insa cei de acasa se pare ca ne-au apreciat si am reusit sa trecem mai departe!  

Martin Fronescu  Ce vei face cu banii daca vei cistiga? – Daca voi castiga, le voi da parintilor banii deoarece ei stiu cel mai bine de ce am eu nevoie. Cat ai repetat pentru momentul din finala? – Pentru momentul din finala am repetat doua saptamani. Cine crezi ca are cele mai mari sanse sa cistige? – Eu cred ca toti finalistii au sansa lor de a castiga. Te asteptai sa ajungi in finala? – Da, ma asteptam sa ajung in finala, aveam incredere in echipa noastra si in momentul din semifinala.  

Cristian Leana Ce vei face cu banii daca vei cistiga? – Cu partea mea de bani mi-as cumpara o casa, deoarece toata viata am stat cu chirie. Cat ai repetat pentru momentul din finala? – Aproximativ doua saptamani, am inceput pregatirile imediat ce s-a terminat semifinala noastra. Cine crezi ca are cele mai mari sanse sa cistige? – Noi, daca ne reuseste numarul, deoarece este extrem de dificil si este foarte usor de gresit. Te asteptai sa ajungi in finala? – Daca mi-ati fi pus intrebarea aceasta inainte de semifinala, as fi raspuns cum am raspuns mai sus: „Da, daca ne reuseste numarul”, deci „Da”, deoarece nu am gresit nimic la executie nici unul dintre noi.


www.protv.ro