Spitalul Bagdasar Arseni, declaraţii despre plângerea penală depusă de pilotul care s-a prăbuşit la Comana

Conducerea Spitalului de Urgenţă Bagdasar Arseni aşteaptă ca avocaţii spitalului să vadă datele din plângerea penală depusă de pilotul paramotorului prăbuşit la Comana, Marian Cojocaru, împotriva medicilor din respectiva unitate sanitară. Managerul interimar, unul dintre cei patru medici vizaţi în plângere, spune, totuşi, că pilotul a depăşit primele zile de la internare, care erau vitale, tocmai pentru că a fost tratat corespunzător.

03 nov. 2016, 16:55
Spitalul Bagdasar Arseni, declaraţii despre plângerea penală depusă de pilotul care s-a prăbuşit la Comana

Până acum nu am primit nicio adresă de la parchet, instanţă, colegiu, pe cale oficială, privind plângerea depusă de pacientul Marian Cojocaru. Ne abţinem de la comentarii pană când avocaţii spitalului nu vor intra în posesia plângerii„, a declarat, pentru News.ro, managerul interimar al Spitalul Bagdasar Arseni, Mircea Gorgan, unul dintre cei vizaţi de plângerea pilotului.

Potrivit managerului, în acest moment nu se poate purta o discuţie legată de caz, fără a şti ce anume a afirmat pacientul.

Citeşte şi PRIMA declaraţie a miresei despre moartea pilotului din Giurgiu. Ce s-a întâmplat în noaptea nunţii

Aşa că sunt aşteptate datele din plângerea pacientului Cojocaru. Sigur, un lucru este cert, primele zile, care erau vitale, au fost depăşite tocmai pentru că a fost tratat corespunzător„, a mai spus managerul interimar.

Marian Cojocaru, pilotul paramotorului prăbuşit în luna iulie în lacul Comana, a depus o plângere penală împotriva a patru medici de la Spitalul Bagdasar-Arseni, considerând că viaţa şi sănătatea i-au fost puse în pericol „din cauza neglijenţei, lipsei de profesionalism, lipsei de discernământ şi a intereselor personale” ale acestora.

Cojocaru îi acuză pe medici că nu i-au facilitat transferul în străinătate, dar şi pentru că a contractat infecţii intraspitaliceşti. Cele patru persoane împotriva cărora Marian Cojocaru a depus plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 sunt medicul ATI Ruxandra Bunescu şi neurochirurgii Costel Şerban, Costică Zamfir şi Mircea Gorgan.

Pilotul paramotorului prăbuşit în luna iulie în lacul Comana, Marian Cojocaru, a fost audiat, în 17 octombrie, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. El a declarat, după trei ore de audieri, că procurorii i-au adus la cunoştinţă faptul că este suspect în dosarul privind prăbuşirea paramotorului, în urma căreia şi-a pierdut viaţa Nik Baydin, chitaristul trupei The Rock, o formaţie tribut AC/DC.

Citeşte şi Mireasa pe care pilotul băut a vrut să o urce în avion: Puteam fi moartă! VIDEO