Spitalul Foișor din Capitală va fi evacuat din nou! Acum două săptămâni devenea unitate suport Covid-19

Spitalul Foișor din Bucureşti va fi evacuat din nou, la aproximativ două săptămâni de la transformarea sa în unitate suport Covid-19.

29 apr. 2021, 20:16
Spitalul Foișor din Capitală va fi evacuat din nou! Acum două săptămâni devenea unitate suport Covid-19

Spitalul Foișor din Capitală va fi evacuat din nou! Pe 9 aprilie, zeci de pacienți au fost scoși noaptea din saloane și trimiși fie acasă, fie la alte unități medicale.

Spitalul Foișor din Capitală va fi evacuat din nou!

Informația a fost prezentată de Adrian Ursu, la Antena 3. „S-a sucit sucirea. Urmează o nouă evacuare, practic la Spitalul Foișor. Îi vor evacua acum pe pacienții Covid-19 aflați acolo, cred că 16, pentru că astăzi a avut loc o externare la cerere, dar a avut loc, din păcate și un deces. Deci, îi vor evacu pe cei 16 pacienți din Terapie Intensivă și, probabil, și pe ceilalți care sunt în alte saloane pentru a reda spitalul celor care au nevoie de el pentru intervențiile ortopedice”, a spus Adrian Ursu.

Dezvăluiri cutremurătoare făcute de un pacient operat la Spitalul Foișor: „Am rămas stupefiat. Am întrebat de ce mă dau afară. Au zis că e ordin de sus, trebuie să plecați”

„Dar, toată povestea asta se întâmplă la fel de anapoda cum s-a întâmplat și prima acțiune, prima evacuare. Probabil că printre cei 16 sunt pacienți care au mai trecut printr-o evacuare, au fost aduși din alte locuri aici, la Foișor și acum vor fi luați de la Foișor și duși în altă parte. Toată nebunia asta are însă la bază și un război politic, dar pare-se și multă, foarte multă incompetență”, a mai spus Adrian Ursu.