Spitalul Foişor, evacuat de urgenţă. Mihai Tudose: „E apocalipsa! Încearcă să ne omoare poporul”. Marcel Ciolacu: „Ar trebui să înfundați pușcăriile”

Spitalul Foişor din Capitală a fost evacuat de urgenţă, vineri seară, pentru a deveni spital suport COVID. Mihai Tudose critică ordinul semnat de Raed Arafat.

09 apr. 2021, 22:41
Spitalul Foişor, evacuat de urgenţă. Mihai Tudose: „E apocalipsa! Încearcă să ne omoare poporul”. Marcel Ciolacu: „Ar trebui să înfundați pușcăriile”
Spitalul Foişor, evacuat de urgenţă. Mihai Tudose: "E apocalipsa! Încearcă să ne omoare poporul"

Spitalul Foişor, evacuat de urgenţă. Mihai Tudose a declarat că în România s-a declanșat o operațiune prin care ”poporul este omorât”.

Spitalul Foişor, evacuat de urgenţă. Mihai Tudose: Sunt inconștienți, sunt asasini

Citeşte şi Pacienţi operaţi, scoşi noaptea afară pentru că spitalul Foişor devine suport COVID. Scene incredibile în Capitală

”Mă uit la imagini, alături de domnul Ciolacu, e apocalipsa! Moartea în exces, câte decese au fost provocate din cauză că oamenii nu au avut acces la spital! E sat fără câini, cum să scoți pacienții? Sunt inconștienți, sunt asasini. Ei nu ar trebui să se doarmă bine în această seară, pentru că ar trebui să fie luați. Nu mai avem prim-ministru?

Încearcă să omoare poporul ăsta, scot bolnavii în stradă.”, a declarat europarlamentarul PSD la Antena 3.

Marcel Ciolacu: „Ar trebui să înfundați pușcăriile”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, este revoltat de modul în care pacienţii de la Spitalul Foişor sunt evacuaţi vineri seară.

„Este criminal ceea ce faceți! Și ar trebui să înfundați pușcăriile, nu să ieșiți la televizor să explicați inexplicabilul! Ați mințit atât de mult pentru a vă ascunde prostia, hoțiile și nepăsarea până ați ajuns să scoateți oamenii, noaptea, din spitale! Pentru că luni de zile nu ați făcut nimic! Doar v-ați încurcat în propriile minciuni!

Iohannis, dă-ți afară incompetenții! Numește pe cineva capabil să salveze viețile românilor, nu să îngroape cât mai mulți români!”, a spus liderul PSD, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi EXCLUSIV Spitalul Foişor, evacuat de urgenţă pentru a deveni suport COVID. Monica Pop: Ireal, eu cred ca este un film horror

Reamintim că zeci de pacienţi au fost evacuaţi de urgenţă, vineri seară, din Spitalul Foişor din Capitală. Raed Arafat a semnat ordinul prin care acesta devine suport COVID.

Raed Arafat a explicat că situația din București este critică, nemaiexistând locuri libere la terapie intensivă.

”S-a luat decizia de a transforma Spitalul Foișor în spital suport covid. Situația este gravă în București. Azi a trimis la Iași, cu un avion al Armatei, 3 pacienți, din București.

Mâine dimineață spitalul trebuie să primească pacienți COVID. Unii pacienți sunt trimiși la alt spital, alții sunt externați, pentru că nu au probleme. Normal că trebuie să evacuăm. Ordinul nu a fost transmis la ora 18:00, ci cu câteva ore mai devreme. Avem nevoie de paturile de terapie intensivă, sunt 21 de locuri acolo, erau ocupate doar jumătate. La Pipera nu putem să facem terapie intensivă, acolo e pentru cazuri ușoare. Deja am semnat ordinele de detașare a personalului medical.

În acest moment nu mai avem în vedere evacuarea unui spital. Evacuarea se putea face mai devreme, dar a trebuit dusă muncă de lămurire cu conducerea spitalului. Medicii de acolo au decis cine pleacă acasă, nu s-a luat decizia într-un birou.

Noi discutăm despre Foișor încă de ieri, dar azi la prânz s-a luat decizia. Noi sperăm să se stabilizeze situația în următoarele două săptămâni, dar, din nefericire, sunt tot mai multe cazuri de terapie intensivă.”, a declarat Arafat.


loading...