Spitalul Judeţean Constanţa cere ajutor pe Facebook. Secţia de Cardiologie nu are calculator

Secţia de Cardiologie a Spitalului din Constanţa are nevoie de un calculator pentru evidenţa pacienţilor.

09 sept. 2015, 08:46
Spitalul Judeţean Constanţa cere ajutor pe Facebook. Secţia de Cardiologie nu are calculator

„Este nevoie de un calculator în Secţia de Cardiologie a Spitalului din Constanţa, în care să se ţină evidenţa bolnavilor. Nu trebuie unul performant, avem nevoie de un PC simplu, folosit. Cine are acasă şi nu îi trebuie, îi mulţumesc anticipat„, a scris Corina Ani Alexandru pe Facebook, care s-a luptat cu bolile de inimă şi cu cancerul ani de zile, ieşind învingătoare. Femeia a fost de două ori în moarte clinică dar şi-a revenit miraculos şi a înfiinţat Asociaţia Oncologic Rom Constanţa prin intermediul căreia luptă pentru drepturile pacienţilor şi încearcă să-i ajute pe toate căile.

Astfel, de cum a auzit că Secţia de Cardiologie are nevoie de un computer, a tras nişte sfori şi a primit câteva promsiuni. Numai că a rămas doar cu ele întrucât faptele nu s-au concretizat. Astfel, Corina a apelat la prietenii de pe Facebook pentru a reuşi să-şi onoreze promisiunea.

Acel calculator ar fi util pe Secţia de Cardiologie pentru operaţiunile de internare-externare, foi de observaţie. Totul este acum computerizat, se face într-o reţea centralizată a spitalului şi nu avem calculatoare destule, iar cele care există sunt puţin rămase în urmă. A promis şi domnul manager (Dănuţ Căpăţână – n.r.) că va rezolva situaţia, dar demersurile sunt mai complicate şi de durată, cu licitaţii etc. Aşteptăm, nu avem ce face„, au declarat, pentru replicaonline.ro, cadrele medicale din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.