SPLASH! Vedete la apă: Roxana Ciuhulescu s-a făcut de râs

Roxana Ciuhulescu a uimit prin ambiția de care a dat dovadă la prima ediție "Splash! Vedete la apă". S-a accidentat, iar asta a privat-o de antrenamente. Însă nu a renunțat! A sărit pentru prima dată, chiar la marea premieră.

24 iul. 2015, 15:45

Din cauza unei accidentări la umăr, aceasta nu a reușit să execute nici măcar o singură săritură de la platformă la vreunul dintre antrenamentele desfășurate la București și Bacău

Aproape toată perioada antrenamentelor, Roxana și-a ținut brațul stâng suspendat într-un manșon. “Acuzam dureri în mână de vreo două săptămâni, nu pot să dau vina pe activitatea de la “Splash!”. Iar aceste dureri au devenit insuportabile…”, a explicat Roxana motivul pentru care și-a întrerupt antrenamentele.

Tot ea ne-a explicat cum au început aceste probleme de sănătate. “Acum doi ani, stăteam într-o seară la televizor cu soțul meu. În momentul în care i-am întins telecomanda cu mâna stângă, am simțit cum mi-a pârâit umărul. Trei săptămâni după aceea nu am putut să țin mâna nici pe volan”, a mai spus aceasta.

În ciuda lipsei antrenamentelor și a problemelor de sănătate, Roxana a făcut o figură foarte bună cu săritura de la 3 metri. De la juriul a primit note de 5, 8 și 4.

Diana Dumitrescu, vedeta care a debutat în forță la „Splash!” cu o săritură cu spatele de la șapte metri.

Extrem de emoționată, dar sigură pe ea, Diana a făcut spectacol direct de pe platoforma de 7, spre surprinderea tuturor.

Deși s-a accidentat la spate în timpul antrenamentelor, Diana a reușit să își ducă la bun sfârșit misiunea din prima ediție.

 

 

Desigur, bravo pentru săritură, dar ce-am văzut după săritură? Ei bine, trupul ud al Dianei a făcut mulți bărbați să suspine, iar dacă ați ratat momentul e obligatoriu să-l vedeți.

Juriul i-a admirat curajul!

„A fost o săritură grea pentru tine, îți apreciez curajul. Ai nota 10!”, i-a spus Cosmin Seleși