BOMBĂ! Un important POST TV de SPORT din România îşi încetează EMISIA

Publicat: Marţi, 04 Noiembrie 2014 17:33 // Actualizat: Marţi, 04 Noiembrie 2014 17:33 // Sursa: romaniatv.net

Postul de televiziune Sport 1 își încetează emisia în România. Postul difuza, printre altele, campionatul de fotbal american (NFL) şi cel de hochei (NHL).

Sport 1 îşi va înceta emisia în România, miercuri, 5 noiembrie, la opt ani după lansarea pe piaţa audiovizualului românesc. În România, Sport 1 este difuzată pe aceeaşi frecvenţă cu televiziunea pentru copii Megamax. Astfel, Sport 1 emitea seara, iar Megamax, în prima parte a zilei.

Potrivit unui comunicat al companiei AMC Networks International Central Europe, televiziunea de acţiune şi aventură pentru copii şi adolescenţi îşi extinde, începând de miercuri, de la ora 7.00, programul de difuzare, de la 15 ore la 24 de ore pe zi. Sport 1, care era difuzat pe aceeaşi frecvenţă ca Megamax, îşi va înceta emisia, conform comunicatului oficial al companiei.

Sport 1 şi Megamax au fost difuzate împreună pe aceeaşi frecvenţă în grilele companiilor RCS&RDS, UPC şi ale unor operatori de cablu mai mici.

Deşi îşi va înceta emisia în România, televiziunea Sport 1 va emite în continuare în Ungaria.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
emisie închidere post de sport post TV Sport 1
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 nov 18:41
...emisia în România. Postul difuza, printre altele, campionatul de fotbal american (NFL) şi cel de hochei (NHL). Citește mai departe…

...
1
EUR
4.8398
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H