Cupa liceelor la baschet 3x3 s-a încheiat. Vezi cine sunt câştigătorii

Publicat: Joi, 10 Aprilie 2014 19:25 // Actualizat: Joi, 10 Aprilie 2014 19:42 // Sursa: romaniatv.net

Cupa liceelor la baschet 3x3 by Sport Arena s-a încheiat miercuri. Echipele liceului "Anghel Saligny" au dominat prima ediție a Cupei Liceelor la baschet 3x3, organizată de Sport Arena și Federația Română de Baschet în curtea Colegiului Național "Sfântul Sava", impunându-se atât la masculin, cât și la feminin.

Timp de două zile s-a jucat baschet de dimineața până seara, puținele momente de pauză fiind folosite pentru concursuri de îndemânare sau aruncări. Iar creativitatea a fost la loc de cinste și în afara terenului, cu nume de echipe precum "Cantemir v-o da" sau "Sava Bien".

Vedete precum Bogdan Stelea, Virgil Stănescu sau DOC nu au ratat ocazia de a juca baschet în curtea școlii, așa cum o făceau pe vremea când erau la rândul lor elevi. Cei trei, alături de baschetbalistul Robert Nyakundi, coechipierul lui Stănescu la Steaua, i-au încântat pe puștii prezenți într-un meci demonstrativ, în care și-au câștigat dreptul să joace și doi liceeni, aleși în urma unor concursuri.

La final, cei care s-au bucurat cel mai tare au fost băieții din echipa "Țiganii din Saligny" și fetele de la "Saligny's Finest", câștigătorii acestei prime ediții a Cupei Liceelor la baschet 3x3 by Sport Arena. O a treia echipă a liceului, "Brândușele din Saligny" s-a clasat pe locul al doilea la feminin. Premierea a fost efectuată de domnul Ștefan Săndulache, director al Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București.

Peste 300 de elevi s-au bucurat în aceste două zile de o adevărate sărbătoare a baschetului în licee. S-au reaprins rivalități, s-au legat noi prietenii, s-a trecut de la agonie la extaz în meciuri pe muchie de cuțit, iar la final, toată lumea s-a reunit pentru o poză de grup devenită deja marcă înregistrată la turneele Sport Arena.

Prima ediție a Cupei Liceelor la baschet 3x3 a fost organizată de către Sport Arena și Federația Română de Baschet, în parteneriat cu Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București.

Citeşte şi România va găzdui primul Campionat European de baschet 3X3 din istorie

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 apr 20:20
...class="item-date">
on April 10, 2014
Cupa liceelor la baschet 3×3 by Sport Arena s-a încheiat...
10 apr 19:37
...

Cupa liceelor la baschet 3×3 by Sport Arena s-a încheiat miercuri. Echipele liceului...
1
EUR
4.8332
RON
28 Mar
noapte 6 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H