Sport Blender de la Electrolux: ideal pentru un stil de viață activ

 Dacă până acum programul alert te făcea să ratezi micul dejun sau îți doreai să-l poți savura în drum spre sală sau spre birou, noul Sport Blender de la Electrolux este soluția. Cu el îţi poţi pregăti în cateva clipe o gustare delicioasă şi sănătoasă pe care să o iei cu tine oriunde, chiar în recipientul în care ai preparat-o!

18 iun. 2014, 15:38
Sport Blender de la Electrolux: ideal pentru un stil de viață activ

Sport Blender, recent lansat de Electrolux pe piața din România, are un recipient detașabil care îți permite să iei un smoothie cu tine, de îndată ce l-ai preparat, fără a folosi alte recipiente. Blenderul are o capacitate de 300 de waţi şi poate toca fructe, legume, gheaţă, seminţe şi orice alt ingredient care s-ar putea transforma într-un smoothie delicios. Smoothie-ul este preparat într-un recipient ergonomic, care poate fi transportat cu uşurinţă, și este ideal pentru o masă după antrenament, între intâlnirile de afaceri sau la o plimbare în parc.

Recipientul este construit din plastic Tritan, unul dintre cele mai rezistente materiale folosite pentru blendere, care poate fi curăţat cu uşurinţă și nu reţine mirosuri. Cu Sport Blender este atât de simplu să te hrănești sănătos!