SPORTING – STEAUA 0-0 LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV DOLCE SPORT

SPORTING STEAUA LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV DOLCE SPORT LIGA CAMPIONILOR. SPORTING - STEAUA, meci din manşa tur a play-off-ului din LIGA CAMPIONILOR, se joacă, marţi, de la ora 21:45. Partida dintre SPORTING şi STEAUA se joacă pe "Jose Alvalade" din Lisabona. PRO TV şi DOLCE SPORT transmit LIVE VIDEO STREAM ONLINE SPORTING STEAUA.

15 aug. 2017, 18:01
SPORTING – STEAUA 0-0 LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV DOLCE SPORT

SPORTING STEAUA LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV DOLCE SPORT LIGA CAMPIONILOR. Echipele de start la meciul SPORTING STEAUA LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV DOLCE SPORT

SPORTNG: Rui Patricio – Piccini, Coates, Mathieu, Coentrao – Adrien Silva, Battaglia – Gelson, Podence, Acuna – Dost. Rezerve: Salin – J. Silva, Bruno Fernandes, Bruno Cesar, Medeiros, Figueiredo, Doumbia. Antrenor: Jorge Jesus.

STEAUA: Fl. Niță – Enache, Larie, Momcilovic, J. Morais – Pintilii,  Ov. Popescu – Teixeira, Fl. Tănase, Golofca – Alibec. Rezerve: Stăncioiu – L. Filip, Gnohere, Pleașcă,  Vl. Achim, De Amorim, D. Man. Antrenor: Nicolae Dică.

61′ – Doumbia intra in locul lui Podence. Prima modificare si la Sporting.

57′ – De Amorim intra in locul lui Golofca.

56′ – cartonaş galben Piccini

41′ – Junior Morais centreaza pentru Alibec in careu. Preluare cu mana din partea atacantului si jocul este oprit.

33′ – Acuna executa o lovitura libera direct spre poarta si zidul stelist deviaza mingea in corner

32′ – cartonaş galben Pintilii

29′ – ocazie uriasa ratata de Alibec dupa ce a trecut de Martins spectaculos. Alibec a sutat in forta la coltul scurt si n-a obtinut decat cornerul

23′ –  Acuna prinde un sut care mangaia bara

8′ – Mathieu apare la finalizare, dar Momcilovic intervine decisiv. Ocazie pentru Sporting

2′ – Alibec suteaza intr-un adversar, dupa care incearca o trecere dificila printre doi adversari si pierde mingea


SPORTING STEAUA LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV DOLCE SPORT LIGA CAMPIONILOR. Sporting a avut un debut perfect de campionat, câştigând 6 puncte în primele două etape. Sporting a câştigat în deplasare în prima etapă cu CD Aves cu scorul de 2-0 (Gelson Martins 23 şi 75), iar în etapa a doua a învins-o acasă pe Vitoria Setubal cu 1-0 (Bas Dost 87 din penalty). Bilanţul după două etape în Primeira Liga este de două victorii în două etape, fără a primi gol.

SPORTING STEAUA LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV DOLCE SPORT LIGA CAMPIONILOR.. Steaua a terminat la egalitate, 1-1, ultimele trei meciuri jucate pe Arena Națională, dar rămâne neînvinsă în acest debut de sezon, cu CSU Craiova, CSM Poli Iaşi şi Astra. Şi în turul al treilea al Ligii Campionilor vice-campioana României a avut tot un rezultat de egalitate, 2-2 cu Viktoria Plzen. Totuşi, în returul de pe Doosan Arena, Steaua s-a impus cu 4-1 şi s-a calificat în play-off.

SPORTING STEAUA LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV DOLCE SPORT LIGA CAMPIONILOR. Presa din Portugalia a pus la punct ultimele detalii legate de Steaua, înainte de manşa tur a play-off-ului Ligii Campionilor cu Sporting. Cotidianul Publico l-a caracterizat pe Gigi Becali, dar a evidenţiat şi schimbarea de identitate suferită de echipa pe care o finanţează. Gigi Becali este prezentat de cotidianul din Portugalia ca un fost păstor, care s-a îmbogăţit rapid. Imaginea controversată a fost evidenţiată: „Schimbă antrenorii foarte des şi uneori devine chiar el antrenorul. Nu-i plac boxul şi fotbalul feminin. Şi-a dorit întodeauna să devină bogat şi faimos, iar faptul că a devenit preşedintele unui club important a fost cea mai bună cale pentru el de a apărea zilnic la televizor şi să ajungă în politică, cu iluzia de a deveni într-o zi preşedintele României”.

SPORTING STEAUA LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV DOLCE SPORT LIGA CAMPIONILOR. STEAUA s-a calificat pentru a doua oară consecutiv în play-off-ul Champions League, iar după tentativa de anul trecut cu Manchester City se va lupta cu SPORTING, echipa cu trei campioni europeni, Rui Patricio, Adrien Silva şi William Carvalho. Pro TV şi Dolce Sport vor transmite meciul SPORTING-STEAUA.

SPORTING STEAUA LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV DOLCE SPORT LIGA CAMPIONILOR. UEFA prefaţează partida SPORTING – STEAUA cu o statistică foarte interesantă. Astfel, în cele şase duble manşe pe care Sporting le-a jucat împotriva echipelor româneşti, formaţia din capitala Portugaliei a câştigat de fiecare dată acasă şi a pierdut în deplasare. În plus, echipa care a jucat în deplasare nu doar a pierdut, dar nici măcar nu a reuşit să marcheze. În trei vizite în ţara noastră, Sporting a pierdut mereu la zero, o dată pierzând şi calificarea, contra lui Dinamo (2-0 după prelungiri, în 1991). Sporting a mai pierdut la Timişoara (în 1990, 0-2 cu Poli) şi la Piatra Neamţ (2011, 0-1 cu FC Vaslui). Singurul capitol la care Sporting e avantajată în meciul cu Steaua e acela în care sunt comparate rezultatele roş-albaştrilor împotriva formaţiilor din Portugalia. Steaua a evoluat în şase partide în cupele europene împotriva echipelor lusitane, iar palmaresul este defavorabil: a reuşit să câştige o singură dată. S-a întâmplat în grupele Europa League, contra lui Rio Ave, pe care a învins-o cu 2-1 la Bucureşti după un 2-2 în deplasare. În rest, Benfica a eliminat-0 din semifinalele Cupei Campionilor (0-0 la Bucureşti şi 0-2 la Lisabona), iar apoi i-a luat patru puncte în grupele Champions League în 1994-1995 (1-2 pe Estadio da Luz şi 1-1 pe Ghencea). SPORTING – STEAUA, meci din manşa tur a play-off-ului din LIGA CAMPIONILOR, se joacă, marţi, de la ora 21:45, LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV DOLCE SPORT.

SPORTING STEAUA LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV DOLCE SPORT LIGA CAMPIONILOR. Valeriu Argăseală, președintele celor de la Steaua, înainte de meciul cu Sporting: „Suntem pregătiţi. Ştim că ăsta este meciul decisiv pentru intrarea în grupele Champions League. Trebuie însă cu lotul pe care îl avem să suplinim absenţa jucătorilor accidentaţi exact cum s-a întâmplat la meciul de la Plzen, în care Budescu a fost înlocuit. Nu se ştie dacă va fi recuperat Teixeira, iar de Bălaşa nu se pune problema. De ce să fie un miracol, aşa spunea toată lumea şi când am mers la Plzen. Am făcut un meci foarte bun şi nu a fost un miracol”.

SPORTING STEAUA LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV DOLCE SPORT LIGA CAMPIONILOR. Partida SPORTING – STEAUA va fi arbitrată de neamțul Felix Brych. Acesta va fi ajutat de Mark Borsch și Stefan Lupp, asistenți, şi de Christian Gittelmann, rezervă. PRO TV şi DOLCE SPORT transmit LIVE VIDEO STREAM ONLINE SPORTING STEAUA.

SPORTING STEAUA LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV DOLCE SPORT LIGA CAMPIONILOR. Felix Brych, 42 de ani, este avocat și are ecuson FIFA din 2007, fiind unul dintre cei mai bine cotați arbitri din Europa. Acesta a arbitrat finala UEFA Champions League 2017, Juventus – Real Madrid 1-4.

SPORTING STEAUA LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV DOLCE SPORT LIGA CAMPIONILOR. Felix  Brych a fost la centru, în 2014, la meciul tur Steaua – Ludogoreț, 1-0, din play-off-ul UEFA Champions Legaue. A arbitrat și Luxemburg – România, 0-2, în 2007, și Ungaria – România, 0-0, în 2015. În plus, a condus și meciul Oțelul – Manchester United, 0-2, din grupele Champion League, din 2012. La EURO 2016 a condus trei meciuri. A arbitrat și Luxemburg – România, 0-2, în 2007, și Ungaria – România, 0-0, în 2014.

SPORTING STEAUA LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV DOLCE SPORT LIGA CAMPIONILOR. SPORTING – STEAUA, meci din manşa tur a play-off-ului din LIGA CAMPIONILOR, se joacă, marţi, de la ora 21:45. Partida dintre SPORTING şi STEAUA se joacă pe „Jose Alvalade” din Lisabona. PRO TV şi DOLCE SPORT transmit LIVE VIDEO STREAM ONLINE SPORTING STEAUA.