Sportiv în plină glorie, mort în accident de maşină. Avea doar 32 de ani

Colin Sylvia, un cunoscut jucător de fotbal australian, a murit într-un accident de maşină petrecut duminică după-amiază într-o suburbie a oraşului Irymple, din statul Victoria. Maşina pe care o conducea Colin Sylvia a intrat în coliziune frontală cu un alt vehicul, iar sportivul a murit pe loc.

29 oct. 2018, 10:09
Sportiv în plină glorie, mort în accident de maşină. Avea doar 32 de ani

Colin Sylvia era născut pe 8 noiembrie 1985, iar fanii fotbalului australian îl descriu ca pe unul dintre rarele talente ale acestui sport. El a debutat în AFL în anul 2004, iar de-a lungul carierei a evoluat pentru Melbourne şi Fremantle.

Pe cât de apreciat a fost pe terenul de joc, pe atât a fost de controversat în afara lui, comportamentul său fiind adesea în atenţia poliţiei şi ţinând prima pagină a ziarelor. Spre exemplu, în 2006 a fost acuzat de violenţă împotriva prietenei sale, dar a avut mai multe probleme în cadrul echipei, la şedinţele de pregătire, motiv pentru a care a fost suspendat sau amendat în repetate rânduri.

În urmă cu cinci ani el s-a aflat în atenţia poliţiei, după un accident pe care se presupune că l-ar fi provocat, dar în cele din urmă nu s-a dovedit dovedit că s-ar fi aflat la volan.