Sportiv român celebru, atacat în trafic şi umilit de poliţie. Mărturii CUTREMURĂTOARE

Un sportiv de top a trecut printr-o experienţă cumplită. După ce a fost victima unui "bizon" din trafic, a fost luat peste picior de poliţişti.

16 sept. 2016, 06:51
Sportiv român celebru, atacat în trafic şi umilit de poliţie. Mărturii CUTREMURĂTOARE

Alex Diaconu, multiplu campion la triatlon, a avut parte de o seară de neuitat miercuri, în jurul orei 20, când circula cu maşina pe Bd. Pache Protopopescu.

„Acest bizon a ignorat semnul de cedează trecerea, a intrat cu maşina în mine şi apoi mi-a arătat tot meniul de cocalar ambulant pe care îl avea in repertoriu… Dimensiunea SUV-ului pe care îl conduce este invers proporţională cu IQ-ul şi bunul lui simţ!”, a explicat Alex Diaconu cum a început totul, postând pe Internet şi o înregistrare video.

După ce a evaluat pagubele, campionul avea să se confrunte cu o altă problemă, screi SpyNews.

„Am ajuns la secţia de poliţie 8, unde nu e nimeni la ghişeu! Toţi sunt pe bancă în faţa sectiei, la cafea… Nu s-au sinchisit să se ridice şi au strigat la mine: Auzi? Hai aici afară şi zi ce vrei! Mişto reacţie şi adresare din partea organului de ordine care e platit din taxele noastre… Mă aşteptam la un asemenea vocabular dacă eram îmbrăcat în spandex şi cu casca de ciclism pe cap, dar astă seară, culmea, sunt la pantofi şi cămaşă. Mi-au zis: Nu poţi să depui plângere aici, că noi nu suntem de la Rutieră şi nici victime nu ne-ai zis că sunt. Mergi la Rutieră, undeva prin Pantelimon sau Vitan. Nu ştim care din cele două secţii sunt active, că se tot schimbă între ele. Încearcă şi tu. Am mers spăşit şi trist spre casă, sperând că mâine o să fie mai frumos şi karma o să îi poarte noroc tipului cu SUV. (…) După câteva telefoane la 112 ( au sunat şi ei la Secţia 8), m-am întors la secţie, unde eram aşteptat. Am zâmbit şi am salutat-o pe domnişoara în uniformă, zicând: Bună seara, din nou! Vedeţi că se poate depune plângere şi la dumneavoastră? A dat peste cap şi a răspuns: Păi, dacă ai ajuns să suni la 112…”, a povestit sportivul.

Audierea lui s-a încheiat după miezul nopţii, când poliţiştii i-au adus la cunoştinţă că, în baza sesizării şi a înregistrării video, vor deschis un dosar de cerecetare penală împotriva „bizonului”, pentru distrugere.