Sports Festival revine în 2022. Meci demonstrativ Halep – Tecău + retragerea lui Mutu: Totti și Pirlo, printre invitați VIDEO

Cea de-a treia ediție a Sports Festival va avea loc între 9 și 12 iunie 2022 în Cluj-Napoca și va aduce în fața publicului nume mari din tenis și fotbal.

17 dec. 2021, 14:28
Sports Festival revine în 2022. Meci demonstrativ Halep – Tecău + retragerea lui Mutu: Totti și Pirlo, printre invitați VIDEO

Sports Festival revine în 2022. Simona Halep şi Horia Tecău vor juca un meci demonstrativ, iar Francesco Totti și Andrea Pirlo vor participa la retragerea oficială a lui Adrian Mutu.

Sports Festival revine în 2022. Meci demonstrativ Halep – Tecău + retragerea lui Mutu: Totti și Pirlo, printre invitați!

Organizatorii Sports Festival au anunţat, vineri, că Simona Halep şi Horia Tecău vor juca un meci demonstrativ de tenis în data de 10 iunie. Evenimentul va marca retragerea lui Horia Tecău din competiţii.

„Salutare. Sunteţi pregătiţi? Gata, facem echipă şi intrăm din nou împreună pe teren! De data asta nu pentru trofee sau medalii, ci o facem pentru noi şi pentru voi. În iunie ne vedem la Sports Festival, la Cluj-Napoca. Vom sărbători împreună pasiunea noastră pentru tenis. Hai, ne vedem acolo”, au spus Halep şi Tecău într-un filmuleţ postat de Sports Festival.

Pe 10 iunie, la Cluj-Napoca, Simona Halep și Horia Tecău vor juca un meci demonstrativ de tenis alături de invitații lor în Sala Polivalentă. O zi mai târziu, pe Cluj Arena, va avea loc meciul de retragere al lui Adrian Mutu, amânat până în 2022 din cauza pandemiei de COVID-19. La acesta au fost invitate nume mari din fotbalul internațional, precum Francesco Totti și Andrea Pirlo, dar la eveniment va participa și Gică Hagi.

„Sunt pregătit să intru în cantonament pentru meciul meu de retragere! Intru în teren pe 11 iunie 2022, la Sports Festival! Vă invit să fiți alături de mine și coechipierii mei, români sau străini, prieteni de la echipa națională și echipele de club unde am jucat. Îmi doresc ca acest meci să fie o sărbătoare a fotbalului, să inspire tinerele generații și să ne bucurăm că suntem împreună din nou – pe teren și în tribune. Vă aștept pe toți pe Cluj Arena”, a transmis Adrian Mutu.

O parte dintre biletele pentru cele două meciuri demonstrative sunt deja rezervate celor care le-au achiziționat pentru ediția amânată din 2020, în vreme ce biletele pentru locurile rămase vor fi puse în vânzare în primăvara anului viitor.