Sports Illustrated: E OFICIAL, Simona Halep este în CRIZĂ

Cu câteva zile înainte de startul turneului de tenis de la Wimbledon, publicaţia americană Sports Illustrated face o radiografie a principalelor favorite, punctând la minus forma în care se află Simona Halep, Eugenie Bouchard şi Agnieszka Radwanska.

23 iun. 2015, 20:32
Sports Illustrated: E OFICIAL, Simona Halep este în CRIZĂ

Sports Illustrated scrie că formă arătată în ultima vreme de Simona Halep este îngrijorătoare. „Este oficial, Simona Halep este în criză. Poate că nu este una atât de pronunţată precum cele în care se află Eugenie Bouchard şi Agnieszka Radwanska – ambele pierzând repede la Birmingham – însă formă ei este îngrijorătoare„, a scris publicaţia americană.

Citeşte şi C.T. Popescu O DESFIINŢEAZĂ pe Simona Halep. ATAC DEVASTATOR

Autorul articolului punctează şi momentul de început al crizei: „De când a fost învinsă de Serena Williams în semifinalele de la Miami, Simona Halep n-a mai fost aceeaşi jucătoare. N-a reuşit să ajungă în vreo finală pe zgură, suprafaţa ei preferată, ba chiar a fost eliminată rapid de la Roland Garros. Acum, după un nou rezultat dezamăgitor la Birmingham, şi-a dat afară antrenorul chiar înainte de Wimbledon„.

Citeşte şi SIMONA HALEP explică de ce şi-a concediat antrenorul. L-a făcut praf pe Victor Ioniţă

Simona Halep se află în prezent în Londra, acolo unde se pregăteşte pentru Wimbledon alături de noii săi antrenori, Daniel Dobre şi Darren Cahill.

Simona Halep va fi cap de serie numărul 3 la Wimbledon, după Serena Williams şi petra Kvitova, dar la casele de pariuri este cotată cu a cincea şansă la câştigarea trofeului, după Serena Williams, Petra Kvitova, Maria Sharapova şi Caroline Wozniacki.