Nebunie curată la 120 de metri. Un tânăr ÎŞI ÎMPINGE IUBITA într-o prăpastie VIDEO

Un nou video face furori pe reţelele de socializare. Producătorul de film Devin Graham a filmat un cuplu care dorea să sară cu coarda într-o prăpastie. O tânără este împinsă de iubitul ei într-o prăpastie adâncă de 120 de metri, după ce femeia dorea să renunţe, din cauza fricii.

02 mart. 2013, 18:30

Jessica Powell şi Creighton Baird sunt un cuplu din America. Cei doi s-au decis că vieţile lor sunt prea plictisitoare şi au vrut să recurgă la o experienţă extremă, săritul cu coarda într-o prăpastie. Din păcate, la faţa locului, tânăra a dat înapoi, recunoscând că îi este teamă.

Citeşte şi DEMENŢIAL! O americancă de 80 de ani, PARAŞUTATĂ cu forţa, străbate aerul aproape goală VIDEO

Nu o să te împing eu„, a declarat bărbatul cu 45 de minute înainte de a face acest lucru. Sătul de aşteptat, bărbatul s-a decis că iubita lui are nevoie de un ajutor şi să o împingă în prăpastie. El a vrut ca ea să se bucura de această experienţă unică. În cădere, femeia vizibil speriată a început să strige că se va despărţi de el. Ulterior, aceasta şi-a schimbat părerea, mulţumindu-i prietenului pentru impulsul dat, lucru care a ajutat-o să îşi depăşească frica de înălţimi.

Evenimentul a avut loc în America, în regiunea Utah. El a fost filmat de Devin Graham, un producător de film din Portland, care l-a postat ulterior pe Youtube, devenind viral. În doar două zile de la postare, filmul a strâns aproape jumătate de milion de vizualizări.

Citeşte şi Distracţie FATALĂ. A murit rostogolindu-se în prăpastie într-o minge de plastic uriaşă VIDEO

Potrivit producătorului, filmul a fost făcut acum două luni. Cu toate că în filmare se aude cum tânăra spune că se desparte de bărbat după finalul saltului, cei doi au mai rezistat o perioadă împreună.

Din păcate, cei doi s-au despărţit săptămâna trecută. Motivul nu a avut legătură cu saltul în prăpastie„, a declarat Devin Graham pentru NY Daily News.

Citeşte şi Un atlet austriac a sărit de la 30 km şi a prins o viteză de 860 km pe oră VIDEO