Sporuri de conducere pentru angajaţii de la Ministerul Comunicaţiilor

Oficialii Ministerului Comunicaţiilor (MCSI) au comunicat în exclusivitate pentru ECONOMICA.NET ce sporuri şi indemnizaţii primesc angajaţii din aparatul propriu, dar şi din cadrul Organismului Intermediar pentru Promovarea Societăţii Informaţionale care funcţionează în subordinea MCSI.

30 aug. 2016, 07:08
Sporuri de conducere pentru angajaţii de la Ministerul Comunicaţiilor

ECONOMICA.NET continuă publicarea sporurilor primite de angajaţii de stat. Astăzi vă spunem care sunt avantajele angajării la Ministerul Comunicaţiilor şi la Organismul Intermediar pentru Promovarea Societăţii Informaţionale (OIPSI) din subordinea ministerului de resort: indemnizaţie de conducere cuprinsă între 640 lei şi 1.410 lei brut lunar pentru 17 şefi şi directori ai ministerului, iar majoritatea salariaţilor OIPSI încasează spor pentru că gestionează fonduri europene, de până la 2.384 lei brut lunar.

Iată care sunt cele mai importante beneficii ale angajaţilor Ministerului Comunicaţiilor şi ai Organismului Intermediar pentru Promovarea Societăţii Informaţionale:

  • 17 şefi din ministerul de resort încasează lunar indemnizaţie de conducere cuprinsă între 640 lei brut lunar şi 1.410 lei brut lunar;
  • majoritatea angajaţilor Organismului Intermediar pentru Promovarea Societăţii Informaţionale (OIPSI) primesc lunar spor pentru că gestionează fonduri europene. Valoarea sporului este cuprinsă între 708 lei brut lunar şi 2.384 lei brut lunar.

Lista completă a sporurilor şi indemnizaţiilor primite de angajaţii Ministerului Comunicaţiilor şi ai OIPSI

– Indemnizaţie de conducere;

O primesc lunar pe tot parcursul anului 17 angajaţi cu funcţii de conducere, astfel:

  • angajaţii care lucrează pe postul de şef de birou încasează indemnizaţie de conducere în valoare de 640 lei brut lunar;
  • salariaţii care performează pe postul de şef serviciu primesc indemnizaţie de conducere în cuantum brut de 780 lei lunar;
  • pentru postul de director adjunct, indemnizaţia de conducere se ridică la 1.025 lei brut lunar;
  • indemnizaţia de conducere pentru poziţia de director general adjunct ajunge la 1.282 lei brut lunar;
  • directorul general încasează indemnizaţie de conducere în valoare de 1.410 lei brut lunar.

Precizare: în cuantumurile indemnizaţiei de conducere prezentate mai sus sunt incluse şi valorile sporurilor de vechime.

 

Lista completă a beneficiilor, pe ECONOMICA.NET