Cea mai tare reclamă de la Super Bowl VIDEO

Seattle Seahawks a câştigat primul trofeu de campioană a NFL din istorie, după ce s-a impus cu 43-8 în ediţia 48 a Super Bowl în faţa lui Denver Broncos. Pe lângă meciul în sine, evenimentul sportiv cu cea mai mare acoperire în Statele Unite este an de an asaltat cu oferte de milioane de euro din partea companiilor de advertising.

04 feb. 2014, 08:59
Cea mai tare reclamă de la Super Bowl VIDEO

Pauzele dintre reprize sunt astfel un excelent prilej pentru a se promova produse şi servicii prin intermediul unor reclame pentru care se plătesc sume colosale, scrie ziarulevenimentul.ro.

Un astfel de exemplu îl constituie şi un spot ce o are în prim plan pe celebra Kate Upton, realizat de producătorul de automobile Ferrari. Imaginile în care apare voluptoasa americancă a fost interzis de organizatorii „Super Bowl”-ului (postul TV FOX) din cauza ipostazelor cu tentă erotică în care este surprinsă tânăra în vârstă de 21 de ani.

Kate Upton a fost desemnată „modelul anului 2014” în cadrul ceremoniei în care s-au acordat premiile Style.  8 milioane de dolari costă un minut de publicitate la Super Bowl.