Spune adio respiraţiei urât mirositoare, tartrului şi plăcii bacteriene, cu ajutorul acestui banal ingredient

In acest articol va vom prezenta un vechi remediu natural, care va ajuta la detoxifiere, curatand in acelasi timp dintii si gingiile, distrugand bacteriile daunatoare.

08 aug. 2016, 09:13
Spune adio respiraţiei urât mirositoare, tartrului şi plăcii bacteriene, cu ajutorul acestui banal ingredient

Acest remediu trateaza si problemele tenului, artrita, astmul, durerile de cap, dezechilibrul hormonal, infectiile si disfunctiile ficatului, scrie secretele.com.

Citeşte şi Şi-a pus usturoi şi ulei de ricin pe păr! Când s-a uitat în oglindă a rămas uimită! Efectele apar imediat după ce o aplici

Cum se face gargara cu ulei

Trebuie sa stiti faptul ca aplicarea acestui tratament este extrem de simpla. Luati doua lingurite de ulei vegetal precum cel de cocos sau susan si tineti-l in gura cat de mult puteti (cu cat mai mult timp este tinut in gura cu atat mai bine).

Dupa ce nu mai puteti sa-l tineti in gura, scuipati uleiul si clatiti bine. Cel mai bun moment in care puteti aplica acest tratament este dimineata, inainte de masa. Puteti repeta procedeul, inainte de fiecare masa, in cazul in care aveti infectii dentare.

Procedura:

In primul rand trebuie sa puneti 1-2 lingurite de ulei vegetal.

Apoi, pentru aproximativ 10 minute, tineti uleiul in gura. Aceasta este durata necesara distrugerii bacteriilor daunatoare si placii bacteriene. De asemenea, mai trebuie sa stiti si faptul ca atunci cand scuipati uleiul, acesta trebuie sa aiba o compozitie cremoasa, de culoare alba, deoarece odata cu trecerea timpului, uleiul devine din ce in ce mai cremos.

Citeşte şi Cum scapi de tartru cu 3 alimente banale. Dentiştii ţi-au ascuns mereu asta

Nu scuipati uleiul in chiuveta, ci in cosul de gunoi, deoarece este plin de bacterii si toxine. Nu ighititi acest ulei!

Clatiti gura cu apa calduta.

Ultimul pas este acela de a peria dintii.

La inceput, este posibil ca aceasta tehnica sa vi se para ciudata si greu de realizat, insa va veti obisnui cu ea foarte repede.

Dupa o singura luna, dintii vor fi mai albi, mai curati si mai sanatosi.