SRI cumpără 100 de maşini Audi pentru misiuni specifice, contract de 11,3 milioane de lei

SRI cumpără de la Porsche România 100 de autoturisme Audi din categoria SUV M1, care vor fi utilizate pentru executarea misiunilor specific atribuțiilor instituției, scrie Profit.ro.

21 iun. 2016, 14:30
SRI cumpără 100 de maşini Audi pentru misiuni specifice, contract de 11,3 milioane de lei

„SUV M1 este prescurtarea pentru «Sport Utility Vehicle». M1 reprezintă un vehicul din categoria M, conceput și construit pentru transportul de pasageri și care are în afara locului conducătorului cel mult 8 locuri șezând. În baza contractului la care faceți referire, Porsche Romania va livra 100 de autoturisme Audi, ce vor fi utilizate pentru executarea misiunilor specific atribuțiilor Serviciului Român de Informații”, se arată într-un răspuns al instituției remis Profit.ro.

Cu o durată de un an și opt luni și atribuit la finele lunii mai, contractul a fost estimat la 16,93 milioane de lei, fără TVA, și a fost atribuit pentru 11,32 milioane de lei, fără TVA.

La licitație au mai depus oferte Automobile Bavaria și Hirode Service (județul Harghita).

Porsche România este cel mai mare importator auto de pe piața locală și a avut anul trecut afaceri de 453 milioane de euro, în creștere cu 14% față de 2015.


loading...