OK pentru noul stadion „Ion Oblemenco”. CNI a terminat recepţia de predare către Primăria Craiova

Compania Națională de Investiții a emis un comunicat prin care anunță că noul stadion din Bănie este gata și că marţi se va termina recepția de predare către Primăria Craiova.

07 nov. 2017, 09:14
OK pentru noul stadion „Ion Oblemenco”. CNI a terminat recepţia de predare către Primăria Craiova

Noul stadion „Ion Oblemenco” va fi inaugurat la un meci amical, CSU Craiova – Slavia Praga, care se va juca vineri, 9 noiembrie, de la ora 20:00. Inițial, stadionul care urma să fie gata în 2016 trebuia inaugurat pe 29 octombrie, cu FCSB, dar nu s-au primit toate avizele.

Probleme noi pentru stadionul de lux din Craiova. Inaugurarea a fost încă o dată AMÂNATĂ

„Suntem onorați să oferim în exclusivitate atât suporterilor olteni, cât şi celorlalți iubitori ai fotbalului românesc, vestea mult aşteptată: arena din Bănie este gata!

Astăzi, 7 noiembrie 2017,  încheiem în mod oficial procesul de recepție la terminarea lucrărilor, obiectivul fiind predat beneficiarului, respectiv Primăriei Craiova. Precizăm faptul ca noul Ion Oblemenco reprezintă un proiect „de suflet” al CNI, drept urmare suntem mândri că am reusit să ne îndeplinim misiunea şi să ajungem la bun sfârşit pentru un nou început.

Problema GRAVE la stadionul de 52 de milioane de euro din Craiova. FISURI în structura de rezistenţă FOTO

Vă mulțumim atât pentru sprijinul pe care ni l-ați acordat, cât şi pentru interesul manifestat pentru acest proiect în toată această perioadă! Vă mulțumim atât dumneavoastră, cât şi întregii echipe care s-a implicat în mod responsabil în acest proiect!

Nu în ultimul rând, promitem să le fim alături beneficiarilor finali în utilizarea arenei sportive, urându-le mult succes! CNI îşi va continua misiunea de a face imposibilul posibil, pentru o Românie mai frumoasă!”, se arată în comunicatul CNI.


loading...