Stadionul de un miliard de lire sterline al lui Tottenham a luat foc! Aproape 300 de persoane au fost evacuate

Pompierii londonezi au fost alertaţi de izbucnirea unui incendiu la arena lui Tottenham şi au avut nevoie de o oră pentru a pune focul sub control.

02 sept. 2021, 18:48
Stadionul de un miliard de lire sterline al lui Tottenham a luat foc! Aproape 300 de persoane au fost evacuate

Stadionul lui Tottenham a luat foc. Arena a fost cuprinsă de flăcări, joi, iar 300 de persoane au fost evacuate. Pompierii londonezi au fost alertaţi de izbucnirea incendiului şi au avut nevoie de o oră pentru a pune focul sub control.

Stadionul lui Tottenham a luat foc

Niciuna dintre persoanele aflate în acele momente în incinta stadionului cu nouă niveluri şi evacuate nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, scrie Daily Mail. La stingerea incendiului au contribuit și două autospeciale ale lui Tottenham, care sunt prezente permanent la arenă. Potrivit pompierilor, un compresor de aer a fost distrus de foc. În cursul după-amiezii, magazinul clubului, aflat la arenă, a fost redeschis, la fel ca accesul către punctul de belvedere Dare Skywalk.

Inaugurat în martie 2019 şi având o capacitate de 62.000 de locuri, stadionul echipei Tottenham a găzduit în timpul verii un centru de vaccinare. Noul stadion al lui Tottenham a fost construit între anii 2016 și 2019 și este al treilea din Anglia în ceea ce privește capacitatea și primul din Londra.

Stadionul este unul multifuncțional, iar gazonul este retractabil, sub el existând o suprafață sintetică.

Pele a fost internat în spital. „Să ştiţi că nu voi juca duminica viitoare!”

Următorul meci care va avea loc pe această arenă este programat sâmbătă, de la ora locală 15.00. Echipa feminină a clubului Tottenham va juca în etapa I a primei ligi engleze cu formaţia similară a grupării Birmingham City.