STARE DE URGENŢĂ. Este permisă deplasarea la mare de 1 Mai? Răspunsul oficial al Poliţiei Române

Tradiţionalul sejur la mare NU este înscris în ordonanţele militare ca motiv de deplasare”, a anunțat Poliția Română. Autoritățile au făcut un apel către români să rămână acasă „pentru binele tuturor”.

30 apr. 2020, 10:41
STARE DE URGENŢĂ. Este permisă deplasarea la mare de 1 Mai? Răspunsul oficial al  Poliţiei Române

STARE DE URGENŢĂ. „Tradiționalul sejur la mare NU este înscris în ordonanțele militare ca motiv de deplasare – pentru binele tuturor, vă rugăm să rămâneți acasă!

Polițiștii acționează în Gara de Nord, în trenuri și stații de cale ferată pentru a verifica motivele deplasării celor care călătoresc în această perioadă”, este mesajul Poliției Române, pe Facebook. 

STARE DE URGENŢĂ. Românii nu mai au răbdare să stea în case, amenzi de 10 milioane de lei. Avertismentul ministrului Sănătăţii

Joi, premierul României, Ludovic Orban, a subliniat că, de 1 Mai, oamenii trebuie să respecte regulile stabilite pentru evitarea răspândirii îmbolnăvirilor cu COVID-19.

„Şi de 1 Mai, oamenii, probabil, vor avea dorinţa de a ieşi mai mult, dar trebuie să respecte regulile care sunt stabilite”, a declarat Ludovic Orban.