Statele Unite luptă împotriva schimbărilor climatice

Publicat: Luni, 03 August 2015 23:26 // Actualizat: Luni, 03 August 2015 23:26 // Sursa: romaniatv.net

Cea mai mare putere a lumii, dar şi unul dintre cei mai mari poluatori, a anunţat reduceri mai mari ale emisiilor de gaze cu efect de seră şi folosirea surselor de energie regenerabilă.

Schimbările climatice sunt cea mai mare ameninţare la adresa viitorului omenirii, a averizat Barack Obama, în discursul rostit la Casa Albă.

"Nimic nu ameninţă mai mult viitorul nostru, viitorul generaţiilor viitoare, decât schimbările climatice. Oamenii schimbă planeta într-un mod periculos. Nivelul dioxidului de carbon, cel care încinge atmosfera, este mai ridicat decât a fost în 800.000 de ani. 2014 a fost cel mai fierbinte an din istoria planetei şi am tot bătut recorduri în materie de ani cu căldură excesivă, în ultimul deceniu", a declarat preşedintele american Barack Obama, potrivit România TV.

Citeşte şi Producţia de cafea este în PERICOL din cauza SCHIMBĂRILOR CLIMATICE

Potrivit Planului american de energie curată, centralele electrice de pe teritoriul SUA vor trebui să-şi reducă emisiile de carbon cu 32% în 2030 faţă de nivelul din 2005. Iar reducerea emisiilor de dioxid de carbon se va face prin folosirea energiilor regenerabile, solare sau eoliene.

Şeful Casei Albe a subliniat că aceste măsuri se impun acum.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 aug 20:17
Răspunde | Votează email 0 email
Neagu Mircea
Privitor , la Situatia Asteroidului de 4 Kilometrii din Luna Septembrie 2015 . Domnule Presedinte , Barack Obama , Parerea mea este aceea , cu Cateva Rachete Nucleare sau cu Hidrogen ( Condensat ) , dispuse la distante diferite pe Suprafata Asteroidului , astfel incat sa-i Deplaseze Traiectoria in Spatiu . Ramane de vazut , ce fel de Rachete sunt mai Eficiente , dar trebuie luat in Calcul ca Situatia Trebuie Rezolvata 100% in Spatiul Extraterestru , astfel sa fim Siguri , pentru un Viitor Sigur al Vietii , pe Terra !
04 aug 02:28
...mai mari ale emisiilor de gaze cu efect de seră şi folosirea surselor de energie regenerabilă. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
03 aug 23:38
Votează email 0 email
...ale emisiilor de gaze cu efect de seră şi folosirea surselor de energie regenerabilă. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.8744
RON
24 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H