Staţiunea preferată a românilor, devastată de furtună. Fenomene extreme în lume GALERIE FOTO

Imagini apocaliptice în Halkidiki, Grecia, o staţiune frecventată de români. Vremea extremă aproape a devastat peninsula. O furtună puternică însoţită de grindină de mari dimensiuni a lovit şi o regiune din Argentina. În Europa, în schimb, căldura extremă face ravagii. Mai multe terenuri din Italia şi Spania au luat foc, iar în Grecia 50 de situri turistice, printre care şi Acropola au fost închise vizitării din cauza temperaturilor care au ajuns la aproapte 50 de grade Celsius.

18 iul. 2017, 11:05

Grecia a fost lovită de temperaturi extreme. Mai multe situri turistice, printre care şi Acropole au fost interzise vizitării. În Sithonia, Halkidiki, imaginile au fost apocaliptice.

O furtună puternică a măturat totul în cale.

Grindina căzută într-o regiune din Argentina a avariat grav mai multe maşini şi a omorât mai multe animale domestice. Formaţiunile de gheaţă aveau dimensiunile mai mari decât un ou de găină.

În Italia şi Spania mai multe păduri au luat foc din cauza căldurii care a depăşit 40 de grade Celsius. În Staţiunea Calampiso din Italia 700 de turişti au fost evacuaţi şi 10 au fost duşi la spital pentru că au inhalat fum.