Statul din America unde se legalizează relaţiile sexuale în afara căsătoriei. "Infracţiunea de curvie" a fost abrogată

Publicat: Marţi, 11 Februarie 2020 13:48 // Actualizat: Marţi, 11 Februarie 2020 13:48 // Sursa: romaniatv.net

În statul american Virginia, conform codului de stat, este ilegal ca persoanele necăsătorite să întrețină relații sexuale. E vorba de o lege veche de peste 200 de ani, care chiar dacă nu se aplică efectiv se află totuşi în Codul acestui stat de pe coasta de est a SUA.

Casa Delegaților din Virginia a abrogat săptămâna trecută „infracțiunea de curvie (sex consensual în afara căsătoriei)", care se pedepsește cu o amendă de 250 de dolari.

Delegatul Mark Levine, care a introdus legislația pentru abrogarea pedepsei, a declarat că legea alimentează confuzia în Virginia și neîncrederea în lege. „Nu ar trebui să avem legi care să transforme cea mai mare parte a populației în criminali.Timpurile sunt acum foarte diferite față de secolele XVII - XVIII", a declarat Levine. Senatul din Virginia trebuie să treacă mai departe proiectul de lege pentru ca acesta să intre în vigoare.

Curtea Supremă din Virginia ar fi anulat legea în 2005, declarând-o „intruziune guvernamentală neconstituțională" în viața personală a oamenilor, dar aceasta a rămas în Codul Virginia. „De asemenea, conduce la disprețul față de lege, pentru că atât de mulți au comis deja această crimă", a adăugat Levine.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
curvie sex în afara căsătoriei Virginia
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8127
RON
28 Feb
noapte 2 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H