4,000 de euro pe lună pentru curăţarea unor toalete publice NEFUNCŢIONALE VIDEO

Statul plăteşte 4.000 de euro pe lună pentru curăţarea unor toalete. Ciudat este însă faptul că aceste grupuri sanitare sunt nefuncţionale, informează România TV. Se întâmplă pe tronsonul unu al autostrăzii Timişoara - Lugoj, care are mai puţin de zece kilometri şi două grupuri sanitare.

10 mart. 2013, 13:54
4,000 de euro pe lună pentru curăţarea unor toalete publice NEFUNCŢIONALE VIDEO

Şoferii care circulă pe autostrada Timişoara – Lugoj trebuie să se gândească de ori ori înainte de a opri maşina. Şi asta pentru că, deşi autorităţile spun că sunt funcţionale, grupurile sanitare sunt închise.

„Tipic românesc, mergem la toaletă în porumb”, a spus un şofer.

Tot din cauză că toaletele sunt închise, nici părcarile nu sunt deschise. Dacă vor, de exemplu, să mânânce, oamenii trebuie să se oprească înainte de a intra în parcare.

Şoferii pot circula pe tronsonul autostrăzii Timişoara – Lugoj încă de acum şase luni, dar nu pot folosi parcările şi toaletele. Cu toate acestea, firma care a câştigat licitaţia pentru serviciile de curăţenie la toalete a primit aproximativ 50.000 de euro pentru un an.

Reprezentantii Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Timişoara spun că toaletele nu au fost date în folosinţă, întrucât nu au fost racordate la reţeaua de curent electric.