Steaua a anunţat OFICIAL primul mare transfer. Reghecampf i-a dat deja programul de pregătire

Steaua se pregăteşte să aducă o armată de jucători în iarnă, iar Denis Alibec este primul care va ajunge sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf. Tehnicianul vicecampioanei a dezvăluit că s-a întâlnit cu atacantul, pentru a-i da programul pe luna ianuarie şi că se aşteaptă a fotbalistul să devină titular la echipa naţională.

16 dec. 2016, 12:46
Steaua a anunţat OFICIAL primul mare transfer. Reghecampf i-a dat deja programul de pregătire

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că s-a întâlnit cu Denis Alibec după meciul Astra Giurgiu – Steaua, pentru a-i da viitorului atacant stelist programul de pregătire din luna ianuarie. 

„Nu avem un atacant cu care să jucăm meci de meci. Am încercat cu Golubovic, Tudorie, Man, Popa. Dacă îl aveam pe Tănase sănătos, era o soluție în plus. Când o să vină Alibec în iarnă, o să fie încă o soluție. Toșca poate juca și ca fundaș central, și ca fundaș stânga. Îmi doresc foarte mult ca jucătorii să fie polivalenți, pentru că într-un meci îi poate prinde faza în altă poziție și trebuie să știe să se descurce în acea situație.

Nu am mințit. Am spus că nu o să mă întâlnesc cu Denis Alibec până la meciul cu Astra. După meciul direct, având în vedere programul lui – are două meciuri în deplasare – nu aveam când să mă întâlnesc cu el să îi dau programul pentru luna ianuarie. Nu am vorbit de Astra, ci numai de programul din ianuarie, când ne vom întâlni. Trebuia să mă întâlnesc și cu el. 

Denis e un jucător foarte bun. Are norocul să poată lucra cu ceilalți jucători o lună de zile. La ceilalți – a fost altfel, au intrat direct în meciurile oficiale și acomodarea a fost bruscă. Îmi doresc foarte mult ca Alibec să fie sănătos și să ajungă numărul 9 al echipei naționale. Întreaga echipă va fi mai bună, Când ai un atacant central bun, poate crește toată echipa, se schimbă tot jocul.”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.