Steaua a informat oficial LPF că va juca pe Arena Naţională

Steaua a informat oficial Liga Profesionistă de Fotbal că va disputa meciurile de pe teren propriu din cadrul play-off-ului Ligii I pe Arena Națională din Capitală.

28 mart. 2016, 13:05
Steaua a informat oficial LPF că va juca pe Arena Naţională

„Conducerea FC Steaua a anunțat oficial Liga Profesionistă de Fotbal că echipa campioană en titre va disputa meciurile de acasă pe Arena Națională începând cu etapa a 5-a a play-off-ului Ligii I”, anunță, luni, LPF pe site-ul său oficial.

Astfel, prima partidă de fotbal care va fi găzduită de Arena Națională după ce aceasta a primit avizul pentru securitate în caz de incendiu din partea ISU va fi Steaua — ASA Târgu Mureș, programată duminică, 3 aprilie, de la ora 20,30, în cadrul etapei a 5-a a play-off-ului Ligii I.

CITEŞTE ŞI STEAUA-DINAMO se joacă pe ARENA NAŢIONALĂ. Cât costă BILETELE

Arena Națională, pe care formația Steaua București își disputa partidele de pe teren propriu, a fost închisă la începutul lunii noiembrie a anului 2015 din cauza absenței autorizației pentru incendiu din partea ISU în ceea ce privește materialul din care este fabricat acoperișul. Cel mai mare stadion din România a fost redeschis la 18 martie după ce Primăria Municipiului București, proprietarul arenei, a primit din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București — Ilfov avizul de securitate la incendiu.

Din luna noiembrie a anului trecut și până în prezent, echipa Steaua București a disputat meciurile de pe teren propriu pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești.