Steaua a mai pierdut un amical. Reghecampf e mulţumit

Steaua a fost învinsă, cu scorul de 1-0, de echipa FC Lucerna, într-un meci amical disputat sâmbătă seară, în cadrul stagiului de pregătire din Spania.

18 ian. 2014, 20:13
Steaua a mai pierdut un amical. Reghecampf e mulţumit

Steaua – Lucerna 0-1. Golul a fost marcat de Gygax, în minutul 87.

Steaua a început jocul în următoarea formulă: Tătăruşanu – Georgievski, Râpă, Pintilii, Latovlevici – Bourceanu, Prepeliţă – Popa, Stanciu, Chipciu – Keşeru. Au mai evoluat: Vâlceanu, Niţă, Matei, Aldea, Varela, Pârvulescu, Neagu, Răduţ, Grădinaru, Iancu, Târnovan, Kapetanos.

În ciuda eşecului, antrenorul Laurenţiu Reghecampf s-a declarat mulţumit de efortul depus de elevii săi. „A fost un meci de pregătire, am întâlnit o echipă care săptămâna viitoare începe meciurile oficiale. O echipă foarte agresivă, mai ales în repriza a doua. E o perioadă grea, perioadă de acumulări. Sunt mulțumit că jucătorii aleargă și intră în ritm. Ne dorim ca pe 14 februarie să fie la forma cea mai bună.”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, la Fotbal Club, la Digi Sport 1.

Referitor la jucătorii care au lipsit de pe teren, tehnicianul campioanei a declarat: „Trebuie să improvizăm, Florin Gardoș nu e pregătit să joace, Lukas va reveni de mâine. Pintilii a mai jucat fundaș central, lui Râpă îi dăm câteva meciuri pe această poziție. Trebuie să știm pe cine ne bazăm.”, a mai spus Reghecampf.

Acesta a vorbit şi despre situaţia lui Georgievski, titularizat cu FC Luzern: „Daniel e bine, mă bucur foarte mult că a revenit. Suntem pe drumul bun, dar e dificil când pierzi. Trebuie să avem răbdare, e o perioadă în care echipa trebuie să acumuleze.”, a mai afirmat Reghecampf.

„Keşeru nu a foarte bine pregătit”

Tănase şi Piovaccari nu au evoluat deloc cu FC Luzern, iar antrenorul roş-albaştrilor afirmă că cei doi au fost menajaţi:

„Tănase a primit o pauză, Federico nu e 100% pregătit, nu trebuie să-i forțăm. Claudiu (n.r. Keşeru) nu e nici el foarte bine pregătit, mai are foarte mult de muncă. Dar e bine, am avut situații de a marca. Eu cred că în mare ne-am descurcat. Nu putem face o analiză, mai avem mult de muncă, suntem abia la început. Sunt sigur că pe 14 februarie echipa noastră va arăta foarte bine.”, a mai declarat Reghecampf, la microfonul Digi Sport.

În încheiere, tehnicianul a dezvăluit când va debuta Bogatinov la Steaua: „Tătărușanu are nevoie de concurență. Bogatinov probabil va intra la ultimul meci. N-a jucat de mult și are nevoie de antrenamente.”, a afirmat Reghecampf.