Steaua a negociat transferul unui fotbalist gay. FOTO

În 2006, pe vremea când antrenor era Cosmin Olăroiu, Steaua a fost foarte aproape să-l transfere pe Daniel Guiza, coleg cu Cosmin Contra, în acea perioadă, la Getafe. La opt ani distanţă, atacantul se află în mijlocul unui scandal legat de orientarea sa sexuală.

08 apr. 2014, 14:00
Steaua a negociat transferul unui fotbalist gay. FOTO

Daniel Guiza, care evoluează, în prezent, pentru paraguayenii de la Cerro Porteno, a fost surprins în pat alături de Diego Godoy, un coleg de echipă. Fotografia, publicată pe un site de socializare, a fost interpretată de cei de la „Diario Epa” drept una compromiţătoare, iar prietenia dintre cei doi jucători ar fi, de fapt, o adevărată relaţie de iubire.

O nouă sentinţă pentru Gigi Becali pentru afirmaţii discriminatorii faţă de homosexuali

Fotbalistul n-a comentat în niciun fel materialul, dar comunitatea homosexualilor din Paraguay a sărit imediat în apărarea lui Guiza şi Godoy, spunând că, „deşi nu pare nimic suspect, cei doi sportivi n-ar trebui acuzaţi sau arătaţi cu degetul în cazul în care ar fi mai mult decât buni prieteni”.

„Mi l-am dorit foarte mult pe Daniel Guiza. Am fost la mai multe meciuri ale lui şi avea calităţi extraordinare. Ar fi putut face o treabă extraordinară la Steaua şi regret că n-am reuşit să-l aduc”, spunea Cosmin Olăroiu despre jucătorul care n-a mai ajuns la Steaua din cauza salariului mult prea mare pe care îl cerea.