STEAUA a primit ultimatum din partea Armatei. Are termen o săptămână să părăsească Ghencea

Conflictul dintre Steaua lui Gigi Becali şi Clubul Sportiv al Armatei a atins un nou punct sensibil, acum fiind vorba despre obiectele aflate în proprietatea echipei de fotbal care se află în acest moment în baza de pregătire din Ghencea, acolo unde formaţia campioană a jucat o parte din meciuri în sezonul trecut.

03 iul. 2015, 09:35

Steaua a fi primit ordin de evacuare din partea Armatei, cu termen de o săptămână, iar în acest moment, în Ghencea, s-a trecut la „mutare”. Potrivit prosport.ro, câteva piese de mobilier au fost deja încărcate în camioane şi vor fi mutate către două locaţii: un spaţiu de depozitare de la marginea Bucureştiului, dar şi către Mogoşoaia.

Citeşte şi Scenariu ŞOCANT legat de războiul GIGI BECALI – ARMATĂ. Miză de ZECI DE MILIOANE DE EURO

Interesant este, însă, că atât tabela de marcaj, cât şi nocturna au fost montate de Becali şi îi aparţin finanţatorului campioanei. E sigur că tabela va fi demontată şi mutată, arena urmând să rămână, astfel, fără locul unde fanii puteau să urmărească minutul şi scorul partidei. Rămâne de văzut dacă Becali va demonta şi nocturna, existând indicii că acesta ezită încă să facă acest lucru.