STEAUA-AALBORG. Danezii se miră: E ciudat că Steaua nu s-a calificat în grupele Ligii Campionilor

STEAUA-AALBORG. Steaua debutează joi în grupele Ligii Europa, urmând să-i înfrunte pe danezii de la Aalborg, pe Arena Naţională, de la ora 22.05.

17 sept. 2014, 17:31
STEAUA-AALBORG. Danezii se miră: E ciudat că Steaua nu s-a calificat în grupele Ligii Campionilor

STEAUA-AALBORG. Kent Nielsen, antrenorul danezilor de la Aalborg, a declarat în perspectiva meciului de joi cu Steaua, din grupele Ligii Europa, că formaţia sa porneşte cu şansa a doua în disputa cu campioana României, mirându-se că roş-albaştrii nu au reuşit să se califice în grupele Ligii Campionilor.

Steaua trebuie să fie foarte dezamăgită că nu s-a calificat pentru că ar fi meritat să meargă mai departe. În meciul de joi şi un punct ar fi bun pentru noi, ca debut în faza grupelor. Cred că Dinamo Kiev şi Steaua sunt favoritele grupei, dar tot avem încredere în şansele noastre. Ştim că dacă ne-am califica ar fi o surpriză„, a declarat Nielsen.

Mirat că Steaua a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor s-a arătat şi vedeta lui Aalborg, Nicklas Helenius, care a spus: „Nu ştim foarte multe despre Steaua. Am urmărit nişte materiale video. A fost ciudat că nu s-au calificat în UEFA Champions League, dar sunt o echipă bună, o echipă foarte tehnică, joacă în viteză„.