STEAUA-AALBORG 6-0 în Europa League

STEAUA-AALBORG 6-0. Steaua a câştigat, joi, cu 6-0, meciul cu Aalborg, primul din Grupa J a UEFA Europa League, disputat fără spectatori pe Arena Naţională.

18 sept. 2014, 18:15
STEAUA-AALBORG 6-0 în Europa League

STEAUA AALBORG este LIVE VIDEO de la ora 22:05 în Grupa J din Europa League. Meciul STEAUA AALBORG este meciul de debut al celor de la Steaua în acest sezon de Europa League. Aalborg este campioana Danemarcei şi a fost eliminată în turul II preliminar al Champions League.

min. 73: GOL STEAUA! A marcat RUSESCU!!!!

min. 72: GOL STEAUA! A marcat KEŞERU!!!

min. 64: GOL STEAUA! A marcat KEŞERU!!!

min. 61: GOL STEAUA! A marcat KEŞERU!!!

min. 60: GOL STEAUA! A marcat RUSESCU, DIN PENALTY!!!!

min. 52: GOL STEAUA! A marcat SANMARTEAN!!!!

STEAUA AALBORG este LIVE VIDEO de la ora 22:05 în Grupa J din Europa League. Partida Steaua – Aalborg se joacă fără spectatori deoarece Steaua a fost pedepsită de UEFA pentru comportamentul fanilos la meciul cu Ludogorets de la Sofia. Steaua – Aalborg se dispută pe Arena Naţională. Este primul meci din acest sezon al Europa League pentru Steaua, într-o grupă cu Aalborg, Dinamo Kiev şi Rio Ave.

STEAUA AALBORG este LIVE VIDEO de la ora 22:05 în Grupa J din Europa League. Costel Gâlcă, antrenorul celor de la Steaua, a cerut clubului prime la meciul cu Aalborg, dar şi în cazul ieşirii din grupă. „Mi s-ar părea foarte normal ca măcar pentru cazul în care ne-am califica în primăvară să avem un bonus”, a declarat Costel Gâlcă înaintea meciului STEAUA AALBORG, caee este LIVE VIDEO de la ora 22:05 în Grupa J din Europa League.

STEAUA AALBORG este LIVE VIDEO de la ora 22:05 în Grupa J din Europa League. Andrei Prepeliţă, revelaţia celor de la Steaua în acest sezon, este încrezător înainte de meciul cu Aalborg. „Este un prim meci, pe care trebuie să-l câștigăm. Vrem să-i contracarăm și să învingem. Motivația este și în Liga Campionilor și în Liga Europa. E vorba de meciuri din cupele europene și suntem obligați să le câștigăm. E un obiectiv pentru noi să mergem cât mai departe în Europa League. În primăvară putem aduce un nume mare la București”, a declarat Andrei Prepeliţă.

STEAUA AALBORG este LIVE VIDEO de la ora 22:05 în Grupa J din Europa League. Antrenorul lui Aalborg, Kent Nielsen, se confruntă cu importante probleme de lot înaintea meciului cu Steaua. Nielsen nu se poate baza pe doi dintre cei mai buni jucători ai săi, Patrick Kristensen și Mathias Thrane, care au fost lăsați acasă din cauza unor accidentări. Mai mult, alți doi jucători nu sunt de mai mult timp apţi, Lukas Spalvis și Jakob Ahlmann, în timp ce Rasmus Jonsson.

STEAUA AALBORG este LIVE VIDEO de la ora 22:05 în Grupa J din Europa League. Partida dintre Steaua şi Aalborg va fi arbitrat de o brigadă din Rusia, cu Vladislav Bezborodov la centru. El va fi ajutat la cele două linii de Nikolai Golubev şi Maksim Gavrilin. Asistenţi suplimentari vor fi Serghei Ivanov şi Mihail Vilkov, iar arbitru de rezervă Valeri Dancenko.

STEAUA AALBORG este LIVE VIDEO de la ora 22:05 în Grupa J din Europa League. Echipe de start:

Steaua: Arlauskis – Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici –  Breeveld, Prepeliță – Ad. Popa, Chipciu, Sânmărtean – Keșeru.

Aalborg: Larsen – Dalsgaard, Petersen, Thelander, Gorter – Wichmann, Wurtz, Risgard, Thomsen – Jacobsen, Enevoldsen.

STEAUA AALBORG este LIVE VIDEO de la ora 22:05 în Grupa J din Europa League. Tot joi se maijoacă în grupă: Rio Ave – Dinamo Kiev.

STEAUA AALBORG este LIVE VIDEO de la ora 22:05 în Grupa J din Europa League, aici, aici, aici, aici şi aici.