Steaua aduce un nou MANAGER GENERAL. Este DUŞMANUL lui MM Stoica

Gigi Becali l-a contactat, prin intermediari, pe Narcis Răducan, căruia i-a oferit postul de manager general la Steaua. Răducan a mai lucrat în Ghencea, de unde a plecat în urma unui conflict cu Mihai Stoica.

26 mai 2014, 10:38
Steaua aduce un nou MANAGER GENERAL. Este DUŞMANUL lui MM Stoica

Gigi Becali l-a contactat pe Narcis Răducan imediat după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat că pleacă la Al Hilal, scrie Fanatik.

„Gigi Becali are nevoie de un om care să poată controla situaţia, mai ales că într-o lună băieţii se vor reuni şi trebuie să se ştie că plecarea lui Reghecampf nu înseamnă reculul echipei. Cea mai bună soluţie este Narcis Răducan, ştie atmosfera, este respectat de jucători şi poate reprezenta fără probleme liantul dintre echipă şi conducere. E cel mai bun transfer pe care îl putem face”, au dezvăluit sursele din cadrul campioanei.

Planul de reconstrucţie al conducerii steliste este mult mai complex şi îl include, pe lângă Narcis Răducan, şi pe Daniel Prodan, actualul oficial al FRF, care va ocupa funcţia de director sportiv.

„Mă bucur că am făcut o treabă bună la Oţelul Galaţi şi am salvat echipa de la retrogradare. În acelaşi timp mă bucur că am rămas apreciat şi în Ghencea, au fost unele discuţii, dar nimic oficial!”, a declarat Răducan pentru Fanatik.