STEAUA – AKTOBE. ANUNŢ IMPORTANT înaintea meciului din preliminariile Ligii Campionilor

Peste 400 de jandarmi vor asigura ordinea publică la meciul de fotbal Steaua - Aktobe, din manşa secundă a turului trei preliminar din Liga Campionilor. În tur, steliştii au făcut egal în Kazahstan, scor 2-2.

05 aug. 2014, 10:21
STEAUA – AKTOBE. ANUNŢ IMPORTANT înaintea meciului din preliminariile Ligii Campionilor

Peste 400 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre FC Steaua Bucureşti şi FK Aktobe, din cadrul turului III preliminar al UEFA Champions League, care se va disputa miercuri pe Arena Naţională din Capitală începând cu ora 20.30, informează un comunicat de presă al Jandarmeriei.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30, doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

De asemenea, le este interzis să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii specializate de protecţie şi pază sau al forţelor de ordine. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive, precizează sursa citată.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.