Steaua, amical de lux în această iarnă. Va întâlni o fostă campioană a Europei

Steaua va disputa un meci amical de lux în cantonamentul din această iarnă, din Spania. Roș-albaștrii vor petrece două săptămâni în Comunitatea Valenciană, la Oliva Nova, în perioada 10 ianuarie-23 ianuarie, urmând ca după 25 ianuarie să plece într-un al doilea stagiu de pregătire, în Antalya.

06 ian. 2015, 15:38
Steaua, amical de lux în această iarnă. Va întâlni o fostă campioană a Europei

În cantonamentul din Spania, Steaua o va înfrunta într-un meci amical pe cu Borussia Dortmund, vicecampioana Europei în 2013. Potrivit digisport.ro, deși încă nu s-a stabilit data exactă a partidei de pregătire, cele două formații, foste colege de grupă în UEFA Champions League în sezoanele 1995-1996 și 1996-1997, știu deja unde se vor întâlni: pe stadionul Rico Perez din Alicante, arena echipei Hercules din localitate.

Citeşte şi AŞA arată noua siglă a Stelei FOTO. Sondaj: VĂ PLACE?

Trupa lui Jorgen Klopp trebuia să joace un meci amical împotriva echipei lui Mircea Lucescu, pe 17 ianuarie, în Spania, dar Șahtior Donețk a schimbat planurile și a plecat într-un turneu prin Brazilia. Astfel, Steaua a umplut golul lăsat de ucraineni și, dacă nu apar schimbări de ultim moment, probabil partida se va juca la data stabilită: sâmbătă, 17 ianuarie, la Alicante.

Citeşte şi Steaua, UMILITĂ de arabi. IMAGINEA-BOMBĂ care a ajuns VIRALĂ pe Internet FOTO