STEAUA – ASA TG. MURES: 1-1: Fanii i-au cerut demisia lui Mirel Rădoi

STEAUA - ASA TG. MURES 1-1 şi Mirel Rădoi bifează un nou semieşec pe banca echipei campioane. 

15 aug. 2015, 16:57
STEAUA – ASA TG. MURES: 1-1: Fanii i-au cerut demisia lui Mirel Rădoi

STEAUA – ASA TG. MURES LIVE VIDEO ONLINE Ambele echipe aveau nevoie de victorie pentru a depăși perioada mai dificilă din campionat. Roș-albaștrii au pierdut cu Astra etapa trecută, scor 0-2, iar echipa lui Miriuță a remizat pe teren propriu cu ACS Poli, scor 0-0. Steaua și ASA au același număr de puncte, 9, după 6 etape. Acum, au mai adăugat un punct, care le dezavantajează pe amândouă şi prelungeşte criza echipei lui Mirel Rădoi. 

STEAUA – ASA TG. MURES 1-1

Min. 90: Final de joc, se strigă „Demisia! Demisia!”

Min. 55, 1-1: Filip Jazvic egalează uşor, la o minge care trece pe sub portarul Cojocaru. 

Steaua – ASA Târgu Mureș 1-0: GOOOL Steaua, Adi Popa deschide scorul dupa o preluare superba, la o pasa a lui Gregory Tade!

Min. 27: Cojocaru scapă mingea şi ASA trece pe lângă deschiderea scorului.

Min. 18: Papp apare din nou periculos în fața porții. Lovitura lui de cap trece peste poartă

Min. 17: Un prim șut periculos pe poartă reușit de Guilherme. Stăncioiu este la post și reține


Echipele de start: 

Steaua: Cojocaru – Papp, Varela, Toșca, Guilherme – Breeveld, Muniru – Popa, Hamroun, Chipciu – Tade.

ASA Târgu Mureș: Stăncioiu – Velayos, Bejan, Gonzales, Balici – Mureșan, Gorobsov – Hanca, Pedro, Jazvici – Axente

Deşi roş-albaştrii vor juca joi meciul tur cu Rosenborg, din play-off-ul Europa League, Mirel Rădoi nu se gândeşte la confruntarea cu norvegienii. În această seară, pe Arena Naţională, antrenorul campioanei va trimite pe teren cea mai bună formulă de echipă pe care o are la dispoziţie la momentul actual.

Singurele absenţe importante sunt cele ale lui Nicuşor Stanciu, accidentat de mai mult timp, şi Jean Sony Alcenat, care a avut mici probleme musculare în ultimele zile şi care este incert şi pentru partida cu Rosenborg.

De asemenea, revine printre titulari Sulley Muniru, care a ratat meciul cu Astra din etapa trecută, din cauza unor probleme legate de legitimaţia de joc.

În absenţa lui Alcenat, pe postul de fundaş dreapta va evolua Paul Papp, linia defensivă fiind completată de Varela, Toşca şi Guilherme. În faţa apărării vor juca Muniru şi Breeveld, în timp ce trio-ul Adi Popa, Hamroun şi Chipciu va susţine unicul vârf, Tade.

Echipa de start a Stelei: Cojocaru – Papp, Varela, Toșca, Guilherme – Muniru, Breeveld – Popa, Hamroun, Chipciu – Tade

STEAUA-ASA TG. MURES LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Derby-ul etapei a 7-a, în Liga 1


STEAUA – ASA TG. MURES LIVE VIDEO ONLINE. Peste 200 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor la meciul de fotbal dintre Steaua Bucureşti şi ASA Târgu Mureş, care va avea loc, sâmbătă, pe „Arena Naţională” din Capitală, de la ora 21,00.

„Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19,00 doar pe bază de bilete şi invitaţii. Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Jandarmeriei Municipiului Bucureşti (DGJMB), remis vineri AGERPRES.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei le recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces şi să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, aşadar spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă”, se arată în comunicat.

Spectatorilor le este interzis să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii specializate de protecţie şi pază sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Sursa citată mai arată că este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

 

STEAUA – ASA TG. MURES LIVE VIDEO DIGI SPORT

Cum a fost la ultimul meci disputat de Steaua cu ASA acasă

STEAUA – ASA TG. MURES 0-1, final de meci

Min. 37: Iannis Zicu deschide scorul, 0-1.

Arlauskis – Rapa, Varela, Tosca, Guilherme – Prepelita, Bourceanu – Popa, Chipciu, Tanase – Tucudean

Rezerve: Cojocaru, Luchin, Filip, Latovlevici, Breeveld, Neagu, Vîlceanu

Echipa de start ASA:

Stancioiu – Feussi, M. Constantin, Bejan, Sepsi – G. Muresan, N’Doye – Bumba, Voiculet, Zicu – Axente

 

STEAUA – ASA TG. MURES LIVE VIDEO DIGI SPORT Dacă Steaua nu învinge azi, șansele la titlu se reduc fiindcă duminică este derby-ul cu Dinamo.

Costel Gâlcă nu poate conta pe Nicușor Stanciu, care este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

La ASA, Ousmane N’Doye, Gorobsov, Gabi Mureșan și Voiculeț sunt incerți pentru acest meci, însă se speră ca măcar unul să fie recuperat, mai ales că toți joacă pe același post.

Meciul tur a generat cel mai mare scandal de arbitraj din acest sezon, la centru fiind Istvan Kovacs, care a luat 5 decizii cruciale pro-ASA. Partida s-a încheiat cu victoria la limită a mureșenilor, 1-0.

STEAUA – ASA TG. MURES LIVE VIDEO DIGI SPORT ARBITRAJUL ŞI STATISTICA ERORILOR PRO-CONTRA

Conducerea CCA l-a desemnat pe George Găman să arbitreze cel mai important meci al campionatului, Steaua – ASA. George este fratele fundaşului Valerică Găman de la Astra. „Centralul” care va împlini 30 de ani pe 21 mai va fi ajutat de asistenţii Şovre şi Grigoriu.

Pana in acest moment, statistica indica faptul ca Steaua a beneficiat de 7 erori de arbitraj, dar a fost dezavantajata in 13 faze. Acest lucru transforma liderul in cea mai defavorizata echipa din Liga I, de catre arbitri.

La polul opus este ASA, lider in privinta favorizarii. Formatia ardeleana a avut, potrivit statisticii, nu mai putin de 12 greseli in favoarea ei comise de arbitri. Doar o eroare mare de arbitraj a fost impotriva lor.

SUMELE DE BANI PUSE ÎN JOC

Dacă oaspeții pot împărți 300.000 de euro în cazul în care vor reuși să câștige titlul în Liga 1, fiecare stelist din lotul lui Gâlcă poate ajunge până la 50.000 de euro câștigați, în funcție de minutele jucate, dacă echipa va ajunge în grupele Ligii Campionilor.