STEAUA – ASTRA: Avertismentul lui Ienei

STEAUA - ASTRA: Steaua incearca, vineri, sa realizeze event-ul, urmarind castigarea Cupei Romaniei in finala cu Astra, vicecampioana Ligii 1. Cel mai mare antrenor din istoria gruparii din Ghencea, Emerich Jenei crede ca “ros-albastrii” trebuie sa constientizeze ambitia echipei giurgiuvene de a pune mana pe primul trofeu al clubului.

23 mai 2014, 10:24
STEAUA – ASTRA: Avertismentul lui Ienei

STEAUA – ASTRA: “Eu spun ca Steaua este favorita, dar meciul o sa fie teribil de interesant. Sper ca Steaua, totusi, o sa castige, dar are si Astra sansa ei. A ajuns in finala chiar si o echipa care nu a luat niciun trofeu, o sa indrazneasca mai mult”, a declarat Emerich Jenei in exclusivitate pentru Sport Total FM, in emisiunea “Istoria Cupei Romaniei”.

Finala Cupei Romaniei Timisoarea, dintre Steaua si Astra va avea loc vineri, pe Arena Nationala, de la ora 21:00. Meciul va fi transmis in direct pe Digi Sport şi PRO TV si va putea fi urmarit in format LIVE TEXT pe RomaniaTV.net.

STEAUA – ASTRA: Fosta glorie a Stelei, Miodrag Belodedici, mizeaza pe victoria “ros-albastrilor” in finala de Cupa contra Astrei, dar avertizeaza ca surprizele s-au tinut lant de-a lungul anilor in meciurile disputate cu trofeul pe masa, aducand ca exemplul finala dintre Steaua si Rapid din 1999, cand echipa din Ghencea a reusit sa se impuna in fata campioanei.

Tocmai aici este frumusetea Cupei ca o echipa mai mica poate participa. S-a intamplat de doua ori in istorie ca niste echipe din Liga 2 sa castige trofeul. Cred ca o sa fie o finala echilibrata. Echipele o sa intre mai atent in joc. In finala, orice se poate intampla. Cred eu, nu o sa fie un joc deschis si frumos. Oamenii o sa aiba grija, mai ales in faza de aparare. Prima sansa o are Steaua, daca s-ar juca fotbal adevarat, pentru ca are jucatori mai rapizi, mai talentati.

Eu totusi cred ca prima sansa o are Steaua, prin valoarea, organizarea si experienta lor. Dar si noi am avut momente in care nu eram favoriti si am castigat. Rapidul avea niste jucatori mai buni. Am egalat in ultimul minut. Ne-au pus multe-multe probleme si, pana la urma, i-am batut la penalty-uri“, a declarat Miodrag Belodedici in exclusivitate pentru Sport Total FM, in emisiunea “Istoria Cupei Romaniei”.

STEAUA – ASTRA: Zvonurile au raspandit informatia ca fostul mare libero al Stelei va fi cel care va da lovitura de start in finala Cupei, insa Belodedici spune ca nu i s-a propus acest lucru. “Am auzit ceva, dar nu stiu. Nu a venit nimic oficial, care sa-mi spuna cum sa ma pregatesc”, a punctat Belodedici.