STEAUA-ASTRA. LIVE VIDEO în SUPERCUPA ROMANIEI 4-6. Astra a câştigat Supercupa!

STEAUA-ASTRA LIVE VIDEO 4-6. Astra Giurgiu a câştigat în premieră Supercupa României, reuşind să învingă la penalty-uri pe Steaua, aşa cum a făcut-o şi în urmă cu o lună şi jumătate, în finala Cupei României. S-au executat nouă lovituri de la 11 metri şi a ratat doar stelistul Filip, şutul său fiind apărat de Silviu Lung jr.

11 iul. 2014, 06:15
STEAUA-ASTRA. LIVE VIDEO în SUPERCUPA ROMANIEI 4-6. Astra a câştigat Supercupa!

STEAUA-ASTRA LIVE VIDEO 4-6 (după 11 metri). Ultimul meci al sezonului 2013/2014 a semănat izbitor cu prima partidă a noului sezon. Atunci, la sfârşitul lunii mai, la fel ca ş acum, s-au întâlnit Steaua şi Astra Giurgiu, iar dacă în primăvară miza era Cupa României acum a fost Supercupa.

În linii mari, scenariul a fost însă acelaşi, doar că vineri seara, pe Arena Naţională, cele două formaţii au reuşit să marcheze câte un gol în cele 120 de minute. Ca şi pe vremea lui Reghecampf, roş-albaştrii s-au dovedit vulnerabili la penalty-uri.

Spre deosebire de Cupa României, Supercupa este un trofeu mai mult simbolic, dar steliştii nu şi-au putut ascunde dezamăgirea după înfrângere. A fost primul meci al lui Costel Gâlcă ca antrenor la un meci oficial al Stelei şi poate că dacă noul tehnician al roş-albaştrilor ar fi avut mai mult curaj echipa sa ar fi putut forţa marcarea unui gol în prelungiri. pe parcursul celor două reprize de câte 15 minute doar Chipciu s-a remarcat, cu un şut respins de Lung, în minutul 103.

Click aici pentru a vedea Steaua – Astra

Cele mai importante faze ale meciului:

Lovitura 9: Budescu a marcat golul victoriei Astrei, 6-4 pentru Astra!

Lovitura 8: Gol Latovlevici, 5-4 pentru Astra!

Lovitura 7: Gol Laban, 5-3 pentru Astra!

Lovitura 6: Pârvulescu marchează, 4-3 pentru Astra!

Lovitura 5: Junio Morais transformă, 4-2 pentru Astra!

Lovitura 4: Filip ratează. Lung a intuit direcţia şutului!

Lovitura 3: Seto marchează pentru Astra, 3-2!

Lovitura 2: Keşeru, gol, 2-2!

Lovitura 1: Găman marchează, 2-1 pentru Astra!

Min. 120 Finalul timpului regulamentar, meciul se va decide la penalty-uri.

Min. 116 Meciul se îndreaptă spre loviturile de la 11 metri, cele două echipe nu şi-au asumat riscuri mari în aceste două reprize de prelungiri.

Min. 113 Al şaptelea cartonaş galben al meciului îl primeşte japonezul Seto.

Min. 110 Acţiune a Astrei în careul Stelei. Budescu încearcă să reia cu călcâiul spre poartă, apoi Fatai şutează în blocaj.

Min. 106 A început repriza a doua de prelungiri.

Min. 105 Finalul primei reprize de prelungiri.

Min. 103 Chipciu ratează şi el o ocazie mare! Şutul său, din viteză, este respins cu un reflex frumos de Silviu Lung!

Min. 100 Ocazie uriaşă a lui Fatai! Lansat excelent de Budescu a ţâşnit spre poarta Stelei, dar şutul său a fost deviat salvator de Varela! probabil jucătorul Astrei ar fi marcat!

Min. 94 Pârvulescu şutează dezamăgitor de la 25 de metri, pe lângă poarta lui Silviu Lung.

Min. 92 Centrare Latovlevici, iese Lung şi prinde balonul.

Min. 91 A început prima repriză de prelungiri.

Min. 90+2 Scorul este 1-1 după 90 de minute, se vor juca prelungiri.

Min. 90+1 Şut slab al lui Fatai, din poziţie bună, Arlauskis prinde fără probleme.

Min. 90 De la margine sunt arătate două minute de prelungire.

Min. 89 Cele două echipe par să aştepte prelungirile.

Min. 87 Stelistul Râpă primeşte cartonaş galben.

Min. 86 Junior Morais trage din unghi, pe lângă poarta lui Arlauskis!

Min. 81 Steaua trece pe lângă egalare! Şut puternic al lui Keşeru, din afara careului, Silviu Lung are un reflex de excepţie şi respinge de lângă bară!

Min. 78 A doua schimbare la Steaua, intră Pârvulescu, în locul lui Nicuşor Stanciu.

Min. 74 GOOOL Astra! Enache a deviat cu capul, din şase metri, şi l-a învins pe Arlauskis! Ben Youssef a fost cel care a centrat, Steaua – Astra 1-1!

Min. 71 Schimbare la Steaua, intră Keşeru, în locul lui Gabi Iancu.

Min. 69 Chipciu şi Junior Morais sunt avertizaţi cu cartonaşe galbene.

Min. 67 Szukala respinge excelent, cu capul, din interiorul careului, o minge şutată puternic de William de Amorim. Mingea s-ar fi dus pe poartă.

Min. 65 Şut Tănase, pe lângă poarta Astrei.

Min. 63 Şut Chipciu, de la 10 metri, Silviu Lung scoate în corner, de lângă bară.

Min. 60 Cartonaş galben pentru Ben Youssef, după un fault asupra lui Chipciu.

Min. 57 Şut Chipciu, din poziţie bună, de la 18 metri, mingea trece peste poarta Astrei.

Min. 53 Şut Fatai, de la 20 de metri, dar execuţia este slabă. Mingea trece pe lângă poarta Stelei.

Min. 48 Replică a Astrei, şut Junior Morais, de la 22 de metri, pe lângă poarta lui Arlauskis.

Min. 47 Centrare Stanciu, din lovitură liberă, Varela reia cu capul pe lângă poarta Astrei.

Min. 46 Două schimbări la Astra. Au intrat Kehinde Fatai şi William de Amorim, în locul lui Marian Cristescu şi Bukari.

Min. 46 A început repriza a doua a Supercupei României.

Min. 45 Finalul primei reprize, Steaua – Astra 1-0.

Min. 45 GOOOL Steaua! Tănase a destabilizat apărarea Stelei şi i-a pasat lui Chipciu, care l-a executat pe Silviu Lung cu un şut la colţul lung! Steaua – Astra 1-0!

Min. 42 Corner Steaua, Prepeliţă a reluat din nou cu capul pe lângă poartă.

Min. 38 Prepeliţă reia cu capul peste poartă, după un corner al Stelei.

Min. 36 Steaua este din ce în ce mai prezentă în careul Astrei! Şut Gabi Iancu, Silviu Lung respinge cu piciorul, de la colţul scurt!

Min. 33 Budescu încearcă să-l surprindă pe Arlauskis cu un lob de la mare distanţă, mingea trece peste poartă.

Min. 32 O nouă ocazie a Stelei! Stanciu i-a centrat pe jos lui Chipciu, în careu, acesta a şutat spre poartă de lângă prima bară, dar Silviu Lung s-a întins şi a reuşit să respingă.

Min. 30 Prima ocazie a Stelei! Incursiune a lui Iancu, pe stânga, acesta centrează înapoi, pe jos, către Nicuşor Stanciu. Mingea şutată de acesta, din 12 metri, trece puţin pe lângă poarta lui Lung.

Min. 26 Prepeliţă este al doilea stelist avertizat cu galben, pentru un fault dur asupra lui Cristescu. Decizia arbitrului Alexandru Tudor este justă.

Min. 23 Szukala este primul jucător care primeşte cartonaş galben în acest meci.

Min. 22 Corner pentru Steaua. Centrare a lui Tănase, dar mingea iese în aut de poartă pentru Astra.

Min. 18 Centrare Laban în careul Stelei, prinde Arlauskis.

Min. 15 Astra a fost mai prezentă în joc în acest început de meci, Steaua nu a tras niciun şut la poartă.

Min. 10 Astra are prima ocazie a meciului! Enache este blocat excelent de Arlauskis, care anticipează o pasă a lui Budescu şi iese din poartă, închizându-i unghiul lui Enache. Jucătorul Astrei a şutat în goalkeeper-ul Stelei!

Min. 8 Astra are primul corner al meciului. Execută Laban, dar prin spatele porţii. E aut de poartă.

Min. 4 Deocamdată nu s-a consemnat nicio fază de poartă, mingea a fost plimbată între cele două careuri.

Min. 1 A început Supercupa României, Steaua – Astra Giurgiu.

Componenţa formaţiilor:

Steaua: Arlauskis – Rîpă, Varela, Szukala, Latovlevici – Prepeliţă, L. Filip, N. Stanciu – Chipciu, G. Iancu, Tănase. Antrenor: Costel Gâlcă.

Astra: S. Lung jr. – Yahaya, Ben Youssef, V. Găman, J. Morais – Laban, Takayuki – Enache, Budescu, M. Cristescu- Bukari. Antrenor: Daniel Isăilă.

Meciul STEAUA-ASTRA, LIVE VIDEO de la ora 21:00 în SUPERCUPA ROMANIEI de pe Arena Naţională, deschide sezonul 2014-2015 din Liga I. STEAUA-ASTRA este reeditarea finalei Cupei României. ASTRA a câştigat meciul cu STEAUA la penalty-uri. Meciul STEAUA-ASTRA va avea loc vineri, pe Arena Naţională, de la ora 21:00, LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. STEAUA-ASTRA LIVE VIDEO. Steaua şi Astra, LIVE VIDEO de pe Arena Naţională, se întâlnesc, vineri, în SUPERCUPA ROMANIEI, meci care deschide noul sezon intern. STEAUA-ASTRA va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la ora 21:00 în SUPERCUPA ROMANIEI. STEAUA-ASTRA LIVE VIDEO.

STEAUA-ASTRA LIVE VIDEO. FRF a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că îi invită pe foştii şi actualii internaţionali români la SUPERCUPA ROMANIEI, meci între STEAUA şi ASTRA.

„Federaţia Română de Fotbal îi invită pe toţi internaţionalii români, retraşi sau în activitate, fotbalişti care au îmbrăcat tricoul naţionalei de-a lungul timpului, să participe la SUPERCUPA ROMANIEI”, se arată pe site-ul FRF.

FRF menţionează că fiecare jucător care are cel puţin o prezenţă la prima reprezentativă va primi o invitaţie la meciul dintre STEAUA şi ASTRA.

STEAUA-ASTRA LIVE VIDEOTrofeul SUPERCUPA ROMANIEI a fost realizat în Italia, măsoară 70 de centimetri înălţime şi cântăreşte 6 kilograme, informează site-ul oficial al FRF. Este realizat din alamă şi este placat cu argint, iar în interiorul acesteia se află o minge de fotbal suflată cu aur. SUPERCUPA ROMANIEI va fi disputată de campioana României, STEAUA, şi de deţinătorea Cupei României, ASTRA. STEAUA-ASTRA LIVE VIDEO. Steaua şi Astra, LIVE VIDEO de pe Arena Naţională, se întâlnesc, vineri, în SUPERCUPA ROMANIEI, meci care deschide noul sezon intern. STEAUA-ASTRA va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la ora 21:00 în SUPERCUPA ROMANIEI. STEAUA-ASTRA LIVE VIDEO.

STEAUA-ASTRA LIVE VIDEO. Ce spune Costel Gâlcă

STEAUA-ASTRA LIVE VIDEO. Costel Gâlcă, antrenorul celor de la STEAUA, a declarat că s-ar bucura să debuteze câştigând SUPERCUPA ROMANIEI la meciul cu ASTRA de pe Arena Naţională.

„Sper ca acest meci să aducă mulţi suporteri la stadion şi să avem parte de spectacol. Sper ca fotbaliştii mei să joace foarte bine şi în urma acestui joc să vină şi victoria. E important să începem cu bine acest sezon, deşi acum pun accent mai mult pe joc. Vreau un joc bun al echipei. Jucătorii vor da totul, au acea voinţă de a se gândi la mai mult. În ceea ce mă priveşte m-aş bucura să debutez câştigând un trofeu. Dar mă interesează mai mult jocul echipei. Jucătorii sunt foarte motivaţi să aducă un nou trofeu pentru Steaua. Astra a demonstrat că este o echipă bună, va fi un meci greu pentru noi”, a spus Costel Gâlcă înainte de STEAUA-ASTRA LIVE VIDEO.

STEAUA-ASTRA LIVE VIDEO. Ce spune Daniel Isăilă

STEAUA-ASTRA LIVE VIDEO. Daniel Isăilă, antrenorul celor de la ASTRA, a declarat că are al dispoziţie pentru meciul cu STEAUA din SUPERCUPA ROMANIEI doar 13 jucători de câmp, având nevoie de 6-7 transferuri pentru sezonul viitor.

„Eu am spus că suntem puţini numeric, sunt 13 jucători de câmp care pot aborda această Supercupă. Am nevoie de 6-7 jucători să completăm lotul. Vom lupta pe patru fronturi şi nu va fi uşor. Avem discuţii cu foarte mulţi jucători, dar deocamdată nu pot da nume. Sunt jucători valoroşi şi români şi străini, sperăm să-i aducem cât mai curând pentru că e nevoie să se integreze, să se pună la punct cu pregătirea fizică. Budescu rămâne la Astra, este jucătorul Astrei”, a spus Daniel Isăilă înainte de STEAUA-ASTRA LIVE VIDEO.

STEAUA-ASTRA LIVE VIDEO. Alexandru Tudor va arbitra SUPERCUPA ROMANIEI

STEAUA-ASTRA LIVE VIDEO. Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit brigada pentru SUPERCUPA ROMANIEI, dintre STEAUA şi ASTRA, arbitru central fiind desemnat Alexandru Tudor, informează site-ul oficial al FRF.

Brigada de arbitri desemnată la SUPERCUPA ROMANIEI este următoarea: Alexandru Tudor (centru), Mircea Grigoriu (arbitru asistent 1), Alexandru Cerei (arbitru asistent 2), Marcel Bîrsan (arbitru adiţional 1), Robert Dumitru (arbitru adiţional 2), Daniel Mitruţi (arbitru de rezervă). Observatorul partidei va fi Patriţiu Abdrudan. STEAUA-ASTRA LIVE VIDEO. Steaua şi Astra, LIVE VIDEO de pe Arena Naţională, se întâlnesc, vineri, în SUPERCUPA ROMANIEI, meci care deschide noul sezon intern. STEAUA-ASTRA va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la ora 21:00 în SUPERCUPA ROMANIEI. STEAUA-ASTRA LIVE VIDEO.

STEAUA-ASTRA LIVE VIDEO. Echipele probabile

Steaua: Arlauskis – Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Stanciu, Prepeliţă, Tănase – Iancu, Keseru, Chipciu. Antrenor: Costel Gâlcă.

Astra: Lung – Oros, Gaman, Youssef, Junior Morais – Yahaya, Laban – William, Budescu, Enache – Fatai. Antrenor: Daniel isăilă.

STEAUA-ASTRA LIVE VIDEO. Istoric SUPERCUPA ROMANIEI

1994: Steaua- Gloria Bistrita 1-0 (M. Popa)
1995: Steaua- Petrolul 2-0 (Militaru, Vladoiu)
1998: Steaua- Rapid 4-0 (D. Serban, Rosu 2, I. Dumitrescu)
1999: Rapid- Steaua 5-0 (Sergiu Radu 3, Maldarasanu 2)
2001: Steaua- Dinamo 2-1 (Trica 2 – Cl. Niculescu)
2002: Dinamo- Rapid 1-2 (Vl. Munteanu – Fl. Bratu, Perja)
2003: Rapid- Dinamo 1-0 (R. Nita)
2005: Steaua- Dinamo 2-3 (Dica, V. Iacob – Fl. Bratu, Baltoi, Cl. Niculescu)
2006: Steaua- Rapid 1-0 (Oprita)
2007: Dinamo- Rapid 1-1, 5-6 la penalty-uri (Danciulescu – Burdujan)
2009: Unirea Urziceni- CFR Cluj 1-1, 2-3 la penalty-uri (Frunza – Cadu)
2010: CFR Cluj- Unirea Urziceni 2-2, 2-0 la penalty-uri (Kivuvu, Deac – Kivuvu aut, L. Marinescu).
2011: Otelul Galati- Steaua 1-0 (L. Bus)
2012: CFR Cluj – Dinamo 2-2, 2-4 la penalty-uri (Valente, Kapetanos – Tucudean 2)
2013: Steaua- Petrolul 3-0 (Nikolic, Szukal, Pintilii)

Supercupa nu s-a disputat in 1996 si 1997 (Steaua – event), 2000 si 2004 (Dinamo – event) si 2008 (CFR – event).

Castigatoare SUPERCUPA ROMANIEI:
6 trofee: Steaua (3 pierdute)
4 trofee: Rapid (2 pierdute )
2 trofee: Dinamo (4 pierdute)
2 trofee: CFR Cluj (una pierduta)
1 trofeu: Otelul Galati

STEAUA-ASTRA LIVE VIDEO. STEAUA-ASTRA, meci contând pentru SUPERCUPA ROMANIEI, va avea loc vineri, pe Arena Naţională, şi va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la ora 21:00. STEAUA-ASTRA LIVE VIDEO. STEAUA-ASTRA LIVE VIDEO. Steaua şi Astra, LIVE VIDEO de pe Arena Naţională, se întâlnesc, vineri, în SUPERCUPA ROMANIEI, meci care deschide noul sezon intern. STEAUA-ASTRA va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la ora 21:00 în SUPERCUPA ROMANIEI. STEAUA-ASTRA LIVE VIDEO.