STEAUA – ASTRA: S-a aflat echipa la care pleacă Reghecampf după FINALA CUPEI

STEAUA - ASTRA: Finala Cupei României încheie încă un sezon din fotbalul românesc, iar pentru marele trofeu se vor bate Steaua și Astra. Ar putea să fie şi ultimul meci cu Laurenţiu Reghecampf pe banca Stelei. 

23 mai 2014, 08:58
STEAUA – ASTRA: S-a aflat echipa la care pleacă Reghecampf după FINALA CUPEI

STEAUA – ASTRA: Fostul fotbalist al Pandurilor, Eric de Oliveira, actual jucător al lui Al Ahli, susţine că a auzit de venirea lui Reghecampf în Arabia Saudită. 

“Ştiam că Reghe se duce la Al Hilal, nu la Al Ahli. Din cîte ştiu, la noi vine un tehnician argentinian, care a făcut deja 4-5 transferuri de jucători. Reghe este un antrenor bun, care a demonstrat şi pe plan internaţional.

STEAUA ASTRA DIGI SPORT LIVE: Totul despre finala CUPEI ROMANIEI 2014

Dacă va o prelua pe Al Hilal ne vom lupta pentru titlu. Al Ahli nu a mai cîştigat campionatul de 31 de ani, dar sperăm”, a spus Eric pentru sportnews.ro.

STEAUA – ASTRA: Campioana își poate încheia en-fanfare sezonul de vis, prin realizarea eventului, în timp ce Astra speră să cucerească primul trofeu din istoria clubului.

În finala ce se va disputa pe Arena Națională, de la ora 21:00, se vor înfrunta primele două clasate din recent încheiata ediție de campionat.

Steaua a terminat neînvinsă cele două jocuri cu giurgiuvenii din Liga 1 (3-1 pe teren propriu – VIDEO AICI și 1-1 în retur) și pornește cu prima șansă.

„Cred că suntem mai buni, mai valoroși ca ei, și trebuie să demonstrăm acest lucru și în Cupă. Toți vom fi capacitați la maximum”, a spus Nicușor Stanciu.

Laurențiu Reghecampf nu și-a lăsat elevii să sărbătorească până târziu în noapte câștigarea campionatului, pentru a-i avea la capacitate maximă în finală. În cazul în care formația din Ghencea va reuși eventul, vineri seara va urma o petrecere grandioasă.

„În momentul de față nu mă interesează decât să îi fac pe jucători să înțeleagă că ne așteaptă un meci dificil, vom întâlni o echipă motivată. Este finala Cupei României, este cel mai dificil meci al sezonului”, a spus antrenorul Stelei, la „Fotbal Club”. (DETALII ȘI VIDEO AICI)

În cazul în care Steaua va câștiga trofeul, ea își va trece cea de-a 22-a Cupă în palmares.

Arena Națională va fi arhiplină, toate biletele fiind vândute cu mai multe zile înaintea disputării finalei. Meciul va fi condus la centru deOvidiu Hațegan (DETALII AICI).

STEAUA – ASTRA: Echipele probabile:

Steaua: Tătăruşanu – Prepeliţă, Varela, Szukala, Latovlevici – Pintilii, Sânmărtean – Adi Popa, Keşeru, Tănase – Chipciu.

Astra: Coman – Măţel, Ben Youssef, Găman, Morais – Yahaya, Laban- Yoda, Budescu, Cristescu – Yazalde.

Finala Cupei României, Steaua – Astra, se va disputa vineri, de la ora 21:00, pe Arena Naţională.