STEAUA-BORUSSIA DORTMUND 0-1

STEAUA BORUSSIA DORTMUND  0-1, printr-un gol încasat cu doar cinci minute înainte de flierul final al arbitrului. 

16 ian. 2015, 17:50
STEAUA-BORUSSIA DORTMUND 0-1

UPDATE: După şase zile petrecute în cantonamentul de la Oliva Nova, steliştii au jucat primul amical, în compania nemţilor de la Borussia Dortmund. Elevii lui Costel Gâlcă au dominat jocul, dar au pierdut pe final, 0-1.


STEAUA BORUSSIA DORTMUND LIVE VIDEO DIGI SPORT. Steaua va evolua cu noua emblemă la meciul cu Borussia Dortmund, programat, sâmbătă, de la ora 17,30, LIVE VIDEO la DIGI SPORT. „Trebuie să ne luăm o măsură de precauţie. Vom folosi noua siglă până cînd se vor lămuri lucrurile”, a spus Valeriu Argăseală înainte de meciul amical STEAUA – BORUSSIA DORTMUND.

STEAUA – BORUSSIA DORTMUND este LIVE VIDEO AICI.

Echipe de start

Steaua, potrivit DolceSport:
Cojocaru – Rîpă, Luchin, Papp, Toşca – Bourceanu, Breeveld – Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase (cpt) – Keşeru
Rezerve: Nita – Latovlevici, G. Matei, Pham-Huy, Rusescu, Neagu, Enceanu, Vilceanu

Borussia Dortmund: 
Weidenfeller – Groskreutz, Subotici, Hummels, Sokratis – Gündogan, Kehl – Jojic, Reus, Kampl – Immobile
Rezerve: Alomerovic, Göcke, Blaszczykowski, Passlack, Stankovici, Ginter, Burnic, Schmelzer, Harder

STEAUA BORUSSIA DORTMUND LIVE VIDEO DIGI SPORT. Meciul amical dintre Steaua și Borussia Dortmund, de sâmbătă, 17 ianuarie, de la ora 17:30, se va disputa pe Stadionul „Rico Perez” din Alicante,arena celor de la Hercules, cel mai probabil cu „casa închisă”. Românii din Spania au cumpărat toate biletele scoase la vânzare, iar cei din ţară pot urmări LIVE VIDEO la DIGI SPORT amicalul STEAUA – BOSRUSSIA DORTMUND.

STEAUA BORUSSIA DORTMUND LIVE VIDEO DIGI SPORT. Costel Gâlcă a primit un ajutor nesperat, din partea fostului rapidist Ovidiu Herea, care a apucat să joace împotriva formaţiei germane: „Este o echipă foarte bine organizată, pasează foarte bine, au mulţi jucători valoroşi, care pot face diferenţa în orice moment. Cu siguranţă le va fi foarte greu celor de las Steaua, dar în meciurile astea amicale se poate întâmpla orice”.

STEAUA BORUSSIA DORTMUND LIVE VIDEO DIGI SPORT. Antrenorul celor de la Borussia Dortmund, Jurgen Klopp, a început să o studieze pe Steaua: „Va fi un meci greu. Până sâmbătă voi şti totul despre Steaua”. Borussia Dortmund a terminat turul din Bundesliga pe locul 17 din 18, în timp ce Steaua este lider în Liga I.

STEAUA BORUSSIA DORTMUND LIVE VIDEO DIGI SPORT. Tot in Spania, Steaua o va intalni pe Shanghai Shenghua, din China, in timp ce in Turcia sunt programate patru jocuri, impotriva celor de la Sturm Graz, TSKA Sofia, Sparta Praga si NK Maribor.

Programul amicalelor perfectate de STEAUA:

– în Spania

17 ianuarie – STEAUA – Borussia Dortmund (Germania)
21 ianuarie – STEAUA – Shanghai Shenhua (China)

– în Turcia

31 ianuarie – STEAUA – Sturm Graz (Austria)
3 februarie – STEAUA – TSKA Sofia (Bulgaria)
6 februarie – STEAUA – Sparta Praga (Cehia)
8 februarie – STEAUA – NK Maribor (Slovenia)

STEAUA BORUSSIA DORTMUND LIVE VIDEO DIGI SPORT. Steaua va alinia o echipă experimentală, din care nu vor lipsi însă Arlauskis, Bourceanu și Keșeru. Tamaș va ajunge în cantonament cu câteva ore înainte de meci, astfel că șansele să-l vedem pe teren împotriva echipei lui Jurgen Klopp sunt foarte scăzute. Borussia Dortmund are absenți importanți, chiar dacă din echipa de start nu vor lipsi vedete precum Weidenfeller, Piszczek, Hummels, Groskreutz, Reus sau Immobile. O parte dintre titulari sunt accidentați sau în refacere (Bender, Durm, Mkhitaryan, Sokratis și Ramos), în vreme ce doi jucători sunt plecați la Cupa Asiei (australianul Langerak și japonezul Kagawa), iar altul este la Cupa Africii (Aubameyang – Gabon).

STEAUA BORUSSIA DORTMUND. Echipele probabile

Steaua (4-2-3-1): Arlauskis – Râpă, Papp, Luchin, Latovlevici – Bourceanu, Breeveld – Ad. Popa, Rusescu, C. Tănase – Keşeru. Antrenor: C. Gâlcă

Borussia (4-1-4-1): Weidenfeller – Piszczek, Ginter, Hummels, Dudziak – Şahin – Grosskreutz, Kampl, Gundogan, Reus – Immobile. Antrenor: J. Klopp

STEAUA BORUSSIA DORTMUND LIVE VIDEO DIGI SPORT. Borussia Dortmund este favorită la pariuri în meciul cu Steaua. Borussia Dormund are 1,65 la victorie, în condiţiile în care egalul este cotat la 3,75. Cota pentru victoria celor de la Steaua este 4,90. STEAUA – BORUSSIA DORTMUND se joacă, sâmbătă, de la ora 17:30, LIVE VIDEO la DIGI SPORT.