STEAUA-CFR CLUJ 1-2 în etapa a 9-a din LIGA I. Vezi CLASAMENTUL

CFR Cluj a câștigat, joi, meciul cu Steaua de pe Arena Națională, scor 2-1, în etapa a 9-a a Ligii I.

22 sept. 2016, 19:57
STEAUA-CFR CLUJ 1-2 în etapa a 9-a din LIGA I. Vezi CLASAMENTUL

Prima mare ocazie a meciului i-a aparținut lui Enache, în minutul 3. Fundașul Stelei a trimis o lovitură de cap care a lovit transversala, după un corner executat de Boldrin. La aceaași fază, Golubovici a șutat din careu, dar Mincă a reușit să rețină.

Bud a deschis scorul în minutul 12, după ce a reluat din fața porții o centrare trimisă de Nouvier. În minutul 19, Ruiz a luftat la marginea careului de 16 metri, iar mingea a ricoșat la Nascimento, însă șutul acestuia a fost reținut în doi timp de Mincă.

La faza imediat următoare, Enache a centrat excelent, mingea a fost deviată, iar Florin Tănase l-a bătut pe Mincă din câțiva metri și a restabilit egalitatea.

Enache a mai avut o ocazie bună de a marca, dar șutul său din unghi a fost respins în corner de goalkeeperul clujenilor.

În cea de-a doua repriză, Sorsa a irosit o ocazie bună în minutul 52, când a rămas singur cu Niță, dar portarul Stelei a ieșit excelent și l-a blocat pe mijlocașul CFR-ului.

În minutul 63, Bud a reușit „dubla”, după o centrare excelentă a lui Sorsa și a ajuns la cinci goluri marcate în poarta roș-albaștrilor, cele mai multe din carieră înscrise în poarta aceleiași echipe.

Tiago Lopes a fost eliminat în minutul 77, după ce a primit al doilea cartonaș galben pentru un fault comis asupra lui Adi Popa, însă Steaua nu a reușit să profite de minutele jucate în superioritate numerică și a suferit prima înfrângere din acest sezon de Liga I.

Steaua – CFR Cluj 1-2 VIDEO

Florin Tănase ’20/ Bud ’12, Bud ’63

Steaua: Niţă – Enache, Tamaş, Toşca, Aganovic (Momcilovic 20)- Moke, Boldrin (Jakolis 54) – Adi Popa, Fl. Tănase, De Amorim (Bourceanu 46) – Golubovic.

CFR Cluj: Mincă – Thiago Lopes, Larie, Horj, Peteleu – Rus, Sorsa (Tînc 88), Nascimento, Nouvier – Ruiz (Ene 75), Bud (Omrani 70).

CLASAMENT