STEAUA – CFR CLUJ 2-0 în etapa I din PLAY-OFF. Vezi CLASAMENTUL

STEAUA - CFR CLUJ 2-0. Steaua s-a impus, duminică, scor 2-0 pe Arena Naţională cu CFR Cluj, într-un meci contând pentru prima etapă din play-off. Golurile au fost marcate de Gnohere şi Ov. Popescu.

12 mart. 2017, 20:29
STEAUA – CFR CLUJ 2-0 în etapa I din PLAY-OFF. Vezi CLASAMENTUL

STEAUA CFR CLUJ 2-0. CFR a ratat o ocazie importantă în min. 14, când Omrani l-a driblat pe Momcilovic, dar a șutat în bara transversală de la 11 metri. În minutul 28, Mincă a respins în corner un șut al lui Boldrin, iar câteva minute mai tâziu Ovidiu Popescu a trimis în bară o lovitură liberă executată de pe partea stângă. În partea secundă, Păun a ratat prima ocazie mare, când a scăpat singur cu Niță la un contraatac, însă nu a reușit să controleze balonul și i-a oferit șansa goalkeeperului stelist să rețină. La cealaltă poartă, Florin Tănase a reluat uluitor peste poartă din doar câțiva metri, în urma unei centrări excelente a lui Ov. Popescu, de pe partea dreaptă. Cu doar câteva minute înainte de final, Gnohere a marcat golul victoriei pentru roș-albaștri, cu un șut din interiorul careului, la o fază, după o centrare expediată de Enache de pe partea dreaptă. Ov. Popescu a închis tabela în minutele de prelungire cu o execuție senzațională din lovitură liberă, la vinclul porții apărate de Mincă.

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu CFR Cluj, scor 2-0, că i-a plăcut jucătorii din defensivă şi a precizat că toată formaţia a avut o atitudine foarte bună.

„Din primul minut echipa a avut o atitudine foarte bună. Am ratat câteva ocazii mari, dar şi CFR au avut o ocazie foarte mare. Mă bucură faptul că publicul a fost alături de noi. Am avut o perioadă mai grea şi încă mai avem de pus la punct câteva lucruri. Pintilii a fost accidentat şi s-a antrenat doar pe finalul săptămânii. Mi-au plăcut foarte mult jucătorii din defensivă. Am crezut din primul minut că vom marca”, a spus Reghecampf la Digisport.

STEAUA – CFR CLUJ 2-0 (0-0)

Au marcat: GNOHERE 84, OV. POPESCU 90+1.

STEAUA: Niță – Enache, Bălașa, Tamaș, Momcilovic – Muniru (57 Pintilii) – Jakolis, Boldrin (46 Fl. Tănase), Ov. Popescu, De Amorim (64 Gnohere) – Alibec.

CFR CLUJ: Mincă – Tiago Lopes, Larie, A. Mureșan, Camora – Nascimento (59 Gomelt), L. Rus – Deac, Al. Păun, Nouvier (46 Bud)- Omrani (76 Sorsa).

CLASAMENT


– sâmbătă s-a jucat ASTRA – CSU CRAIOVA 0-0

– meciul VIITORUL – DINAMO se joacă, luni, de la ora 20:30