STEAUA – CHELSEA, LIGA EUROPA, ora 20.00 / Mihai Stoica anunţă un nou record de asistenţă

Naţional Arena va fi plin ochi la partida Steaua - Chelsea. După ce biletele la marele meci au fost vândute rapid de clubul "roş-albastru", managerul Mihai Stoica a anunţat că joi seară se va stabili un nou record de asistenţă, peste cel de la România - Olanda.

07 mart. 2013, 12:48
STEAUA – CHELSEA, LIGA EUROPA, ora 20.00 / Mihai Stoica anunţă un nou record de asistenţă

La partida România – Olanda, din preliminariile CM 2014, au asistat 53.329 de spectatori, însă meciul dintre Steaua şi Chelsea va stabili un nou record de audienţă pe Naţional Arena.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a anunţat că la jocul din optimile Ligii Europa vor asista peste 55.000 de oameni, care vor asigura o atmosferă incendiară.

Va fi record de audienţă pe Naţional Arena. Peste 55.000 de oameni vor veni la meci. Sper să fie totul la înălţime. Suporterii Stelei ştiu să facă o super atmosferă atunci când vin lângă echipă„, a spus MM Stoica, la Dolce Sport.

Meciul Steaua – Chelsea se va disputa joi seară, la ora 20.00, pe Naţional Arena, în prima manşă a optimilor Ligii Europa. Desfăşurarea partidei va putea fi urmărită LIVE TEXT pe ROMÂNIATV.NET.