Steaua – Chelsea. Mourinho: Dacă faci a doua greşeală rămâi în viaţă, dar eşti la limită

Jose Mourinho, antrenorul lui Chelsea, a declarat înaintea plecării spre Bucureşti, pentru partida cu Steaua din cadrul Grupei E a Ligii Campionilor la fotbal, că îşi doreşte ca echipa sa să se califice în faza următoare a celei mai importante competiţii intercluburi, pentru a evita o posibilă participare la Europa League, din primăvară.

30 sept. 2013, 14:02
Steaua – Chelsea. Mourinho: Dacă faci a doua greşeală rămâi în viaţă, dar eşti la limită

Pentru mândria mea, nu aş vrea să joc cu Chelsea în Europa League. Eşti nevoit să joci în Europa League dacă antrenezi echipe de Europa League„, a spus Jose Mourinho înainte de plecarea spre Bucureşti, citat de Agerpres.

Chelsea a debutat cu stângul în faza grupelor Champions League, fiind învinsă pe teren propriu de FC Basel (1-2), iar acum este obligată să obţină un rezultat bun cu Steaua pentru a rămâne în cursa pentru calificarea în optimile competiţiei şi a evita participarea în Europa League, competiţie pe care Chelsea a câştigat-o însă în sezonul trecut.

Mourinho recunoaşte că se afla deja sub presiune înaintea startului Ligii Campionilor, oficialii şi fanii lui Chelsea având aşteptări mari în acest sezon, însă eşecul surprinzător cu Basel de pe Stamford Brige nu mai lasă loc pentru erori. Un eşec în România ar obliga echipa londoneză să câştige toate celelalte patru meciuri care îi mai rămân de disputat în Grupa E.

Dacă faci a doua greşeală, rămâi în viaţă… dar eşti la limită„, a conchis antrenorul portughez.

Meciul dintre Steaua Bucureşti şi Chelsea Londra se va disputa marţi, de la ora 21,45, pe Arena Naţională din Capitală.

Citeşte şi LIGA CAMPIONILOR. Steaua o aşteaptă pe Chelsea. Reghecampf: Sper să facem faţă