STEAUA – CHIAJNA 2-2 în etapa a 31 din LIGA I. Vezi CLASAMENTUL

STEAUA-CHIAJNA 2-2. Steaua n-a profitat de înfrângerea lui ASA de pe terenul lui Gaz Metan, scor 0-1, și a terminat la egalitate, duminică, cu Chiajna, scor 2-2. Golurile au fost marcate de Stanciu, Gabi Iancu și o "dublă" a lui Boldrin.

10 mai 2015, 20:06

STEAUA-CHIAJNA 2-2. Steaua a deschis scorul în minutul 29, dintr-un penalty obținut de Chipciu. Stanciu și-a asumat răspunderea execuției și a înscris, reușind să ajungă la 3 goluri marcate în ultimele 5 meciuri în care a jucat.

STEAUA-CHIAJNA 2-2. Golul egalizator a venit tot dintr-un penalty acordat de Sebastian Colțescu, în minutul 54. Florea a căzut la un duel cu Guilherme pe linia careului de 16 metri, iar ilfovenii au primit lovitură del a 11 metri. În primă fază Florea a executat penalty-ul și a ratat, însă arbitrul nu fluierase și fotbalistul Concordiei a văzut cartonașul galben. Baciu a decis să schimbe executantul și l-a desemnat pe Boldrin, care a și marcat.

STEAUA-CHIAJNA 2-2. Ilfovenii au preluat conducerea 10 minute mai tîrziu, cînd același Boldrin a executat perfect o lovitură liberă și l-a învins pe Cojocaru.

STEAUA-CHIAJNA 2-2. Roș-albaștrii au egalat după o execuție de senzație a lui Gabi Iancu intrat înainte cu 14 minute în locul lui Breeveld. Mijlocașul a șutat cu piciorul stîng în diagonală din afara careului, iar balonul a lovit bara și a intrat în poartă.

Steaua: Cojocaru – Rapa, Varela, Tosca, Guilherme (Rusescu 85) – Prepelita, Breeveld (G. Iancu 58) – A. Popa (G. Tucudean 66), N. Stanciu, Tanase – Chipciu

Chiajna: Matache – Vagner (Al. Stan 46), Dragarski, Bagaric, Musat – Maftei – Florea (Purece 80), Boldrin (Fl. Ilie 90), Serediuc, Cristea – Pena

Arbitru: Sebastian Coltescu (Craiova).

CLASAMENT

– CFR Cluj a fost penalizată cu 24 de puncte