STEAUA CHIAJNA 2-2 LIVE VIDEO DIGI SPORT

STEAUA CHIAJNA. Steaua poate reveni pe primul loc dacă va câştiga meciul cu Chiajna, programat, duminică, de la ora 21:00, în etapa a 31-a din Liga I. Meciul STEAUA CHIAJNA este LIVE VIDEO la DIGI SPORT.

10 mai 2015, 17:31
STEAUA CHIAJNA 2-2 LIVE VIDEO DIGI SPORT

STEAUA CHIAJNA. Steaua poate profita de înfrângerea lui ASA Târgu Mureş la Mediaş, 0-1 cu Gaz Metan, iar cu o victorie în meciul cu Chiajna, LIVE VIDEO la DIGI SPORT de la ora 21:00, va redeveni liderul Ligii I.

GOL STEAUA! A marcat IANCU, în min. 73! STEAUA – CHIAJNA 2-2 !

GOL CHIAJNA! A marcat BOLDRIN, în min. 63! STEAUA – CHIAJNA 1-2 !

GOL CHIAJNA! A marcat BOLDRIN, în min. 54, din penalty ! STEAUA – CHIAJNA 1-1 !

GOL STEAUA ! A marcat STANCIU, în min. 28 ! STEAUA – CHIAJNA 1-0 !

STEAUA CHIAJNA este aici LIVE VIDEO.

STEAUA CHIAJNA. Echipele de start

STEAUA:  Cojocaru – Râpă, Varela, Toșca, Guilherme – Prepeliță, Breeveld – Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase – Chipciu.

Rezerve: Fl. Niță, Luchin, G. Iancu, Rusescu, I. Neagu, Țucudean, R. Enceanu

CHIAJNA: Fl. Matache – Vagner, Bagarici, Dragarski, Mușat – Maftei – Serediuc, Ad. Cristea, Boldrin, D. Florea – Pena

Rezerve: M. Voicu, Raiciu, Fl. Purece, Ciobanu, Dr. Răducanu, Al. Stan, Fl. Ilie.

STEAUA CHIAJNA. Puţin peste 500 de bilete s-au vîndut pentru meciul STEAUA CHIAJNA, care va fi LIVE VIDEO la DIGI SPORT. Fanii Stelei nu s-au înghesuit ieri la casele de bilete chiar dacă cel mai ieftin bilet costă 10 lei. „Fanii trebuie să termine odată cu protestele astea şi să vină alături de echipă! Cînd a fost mai mare nevoie de ei, au preferat să boicoteze meciurile şi să stea acasă. Cei de la MApN fac o mare greşeală că aleargă numai după bani şi-şi bat joc de milioane de suporteri stelişti. Rîde întreaga Europa de noi, nu e posibil să trăim o astfel de umilinţă!”, spune Duckadam înainte de STEAUA CHIAJNA.

STEAUA CHIAJNA. Giedrius Arlauskis a devenit indisponibil pentru meciul STEAUA CHIAJNA, din cauza unor probleme la umăr, astfel că în poartă va fi titularizat Cojocaru. În schimb, în lot a fost inclus și Rusescu, care va fi rezervă. Lituanianul a părăsit cantonamentul în cursul dimineții. Meciul STEAUA CHIAJNA este LIVE VIDEO la DIGI SPORT.