STEAUA – CONCORDIA CHIAJNA 1-0 LIVE VIDEO ONLINE. LIVE STREAMING DIGI SPORT DOLCE SPORT

STEAUA - CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. Cea mai recentă confruntare dintre cele două echipe a avut loc în finala Cupei Ligii Adeplast 2015/2016, Steaua-Concordia 2-1 (marcatori Momcilovici 61, Hamroun 111 penalty / Pena 88). Aceasta a fost cea de a doua întâlnire dintre Laurenţiu Reghecampf şi Emil Săndoi, precedenta consemnându-se în decembrie 2015, Steaua-CS U Craiova 2-0.  steaua-Concordia se joacă în această seară, începînd cu ora 21:30. RomaniaTV.net vă prezintă live cele mai importante faze.
Alina Costache
06 aug. 2016, 17:17
STEAUA - CONCORDIA CHIAJNA 1-0 LIVE VIDEO ONLINE. LIVE STREAMING DIGI SPORT DOLCE SPORT

STEAUA – CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. Steaua şi Concordia se vor duela din nou, de astă dată în Liga 1, unde vor bifa cea de a 11-a confruntare directă în campionat, palmaresul precedentelor întîlniri fiind unul net favorabil vicecampioanei, care s-a impus de 9 ori, în timp ce un joc s-a încheiat la egalitate.

STEAUA – CONCORDIA CHIAJNA 1-0

A marcat: Achim 77

STEAUA – CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT sau DIGI SPORT

ECHIPELE PROBABILE

Steaua: Cojocaru – G. Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovic – Muniru, Vl. Achim – Ad. Popa, N. Stanciu, Aganovic – Tudorie. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Concordia: Bălgrădean – Mamele, Melinte, Tincu – Feussi, M. Cristescu, B. Madeira, N. Roşu, Bucurică – Pena, R. Răducanu. Antrenor: Emil Săndoi.

Steliştii caută a treia victorie a sezonului pe Arena Naţională, după finala Cupei Ligii şi returul cu Sparta Praga. „Roş-albaştrii” înfruntă din nou Concordia Chiajna, pe care au învins-o cu greu, după prelungiri, în primul meci oficial al verii.

Întotdeauna echipele care joacă împotriva noastră se mobilizează bine, aleargă foarte mult, sunt dornici să câştige cu noi, deci trebuie să fim pregătiţi foarte bine, altfel vom întâmpina probleme, aşa cum am întâmpinat în finala Cupei Ligii, unde am tratat anumite faze cu superficialitate„, a prefaţat partida antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf.

Concordia este singurul adversar din acest sezon în faţa căruia Nicolae Stanciu nu a reuşit să marcheze.

Ne-au pus ceva probleme, a fost şi primul meci al sezonului şi a fost mai greu venind din cantonament. Ne dorim să câştigăm, să nu mai facem greşelile de campionatul trecut, să pierdem atât de uşor puncte„, a declarat eroul Stelei din „dubla” cu Sparta Praga, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.


STEAUA – CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. steaua-Concordia se joacă în această seară, începînd cu ora 21:30. Partida va fi transmisă pe canalul Dolce Sport 1 și va fi arbitrată de Alexandru Tudor, asistat de Ovidiu Artene și Vladimir Urzică. 
 

STEAUA-CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO. Steaua n-ar trebui să aibă probleme contra Concordiei. Echipa lui Laurențiu Reghecampf a avut un succes aproape pe linie în precedentele meciuri directe. Doar ce a cîștigat Cupa Ligii contra ilfovenilor! Mai mult de atît, înainte de meciul din luna iulie a acestui an, Steaua avea două victorii consecutive în handicap, 2-0 și 3-1.

STEAUA – CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. Laurențiu Reghecampf: “Prea multe nu mai putem face înainte de play-off. În 10 zile nu poţi schimba foarte multe. Până aduci un jucător, până se familiarizează cu echipa… trebuie să avem răbdare. Ne dorim să aducem jucători care să rămână la echipă în următorii 2-3 ani. I-am vândut pe Chipciu, Varela, jucători care au stat 4-5 ani la Steaua. Probabil vor urma Stanciu, Popa… Ne trebuie un fundaş central, probabil o să ne mai trebuiască un atacant. Trebuie să ţinem cont şi de regula de 21 de ani. La mijloc cred că suntem acoperiţi, dar poate să mai vină un jucător de bandă. Probabil pentru stânga, pentru că dacă vom aduce şi un fundaş dreapta, vom putea jongla cu Enache. Dacă patronul a spus că vrea să investească, mă gândesc că sunt bani, probabil s-a gândit dinainte. Am vorbit azi cu patronul echipei. Trebuie să găsim soluţiile cele mai bune, dacă vom găsi jucătorii care să facă performanţă la echipă în următorii ani”.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România se va deschide din această vară. Ce localități va străbate
Capital.ro
Reguli noi la vămile din România. Autoritatea Vamală Română a făcut anunțul
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Se schimbă Codul Penal! Pedepse dure pentru cei care fac acest lucru!
Adevarul
De ce bebelușii spun „tata”, înainte să spună „mama” VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Câți bani vor primi românii de la 1 iulie. Cu cât cresc salariile
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Radu Mazăre, de fapt. Roxana e însărcinată în 4 luni!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași! Explicația unui psiholog criminalist: „Oamenii sunt din ce în ce mai egoiști”
Capital.ro
S-a dat interdicție în România. Este ilegal în sate și în orașele mici. Legea e deja activă
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'