STEAUA dă bani la Armată. Preţul plătit de GIGI BECALI pentru ca echipa să joace în Ghencea

Reprezentanţii Clubului Sportiv al Armatei Steaua au ajuns, joi, la un acord cu oficialii echipei lui Gigi Becali, după o luna de incertitudine în care se părea că cele două părţi sunt într-un conflict total.

16 ian. 2015, 09:19
STEAUA dă bani la Armată. Preţul plătit de GIGI BECALI pentru ca echipa să joace în Ghencea

Steaua şi reprezentanţii MApN au ajuns la un acord în privinţa folosirii arenei din Ghencea şi a mărcii Steaua. Aceasta este o soluţie temporară, aplicată până în momentul în care va fi publicată motivarea deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, cel mai probabil până la începutul returului de campionat.

Chiar şi aşa obşligaţiile părţilor sunt foarte clare, stipulându-se cât trebuie să plătească echipa de fotbal pentru fiecare meci pe care îl va disputa pe arena din Ghencea, dar şi îndatoririle pe care le are proprietarul bazei, Ministerul Apărării Naţionale.

Citeşte şi Steaua – Borussia Dortmund la TV! Unde vezi LIVE VIDEO amicalul de sâmbătă

„Folosirea stadionului Ghencea de către echipa de fotbal se va realiza pe temeiul aceloraşi coordonate legale care au stat la baza acordurilor şi contractelor anterioare”, se arată în comunicatul MApN, dar conform unor surse autorizate Steaua va plăti 10.000 de euro pentru fiecare meci pe care îl va dispută în Ghencea. De asemenea, îngrijirea bazei de pregătire şi a stadionului, al căror cost este estimat la câteva sute de mii de euro pe an, vor rămâne în grija Armatei.

Vezi şi Steaua a prezentat tricourile cu noua siglă FOTO

În ceea ce priveşte acordul privind folosirea mărcii Steaua, părţile au ajuns la un acord, dar Valeriu Argăseală a anunţat că echipa de fotbal va începe să folosească nouă emblemă deoarece în caz contrar s-ar încalca prevederile ICCJ.

Citeşte şi FC Steaua şi-a recuperat SIGLA. Comunicat OFICIAL al CSA Steaua